Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van, anyagi gondok!...

Elegem van, anyagi gondok! Mit tehetnék hiába sporolok, mégis havonta 2-3 szor is kell hogy a 17éves lányomtól kérjek kölcsön pénzt?

Figyelt kérdés
Azt látom hogy szivesen ad nekem pénzt az ösztöndijából meg amit összegyüjt, de félek hogy megunja.Nem akarom azt hogy én elkérjem tőle mert mondjuk ő akar magának venni valamit és ne tudja megvenni!
2010. ápr. 21. 12:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
lányomé és ő fizeti a pénzéból ajándékként kötettük be ha annyira érdekel!
2010. ápr. 21. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
20:59 : Szerinted egy 17 éves lány tud élni net nélkül? És itt nem a csetelésre, szórakozásra gondolok. Nekünk 15 éves koromtól kezdve szinte az összes tanár csak e-mailen hajlandó elküldeni az anyagokat. Az se olcsóbb, ha minden nap könyvtárba kell járnia. Meg nekünk volt olyan, hogy este hétkor küldte el a töritanár azt az anyagot, amiből másnap dolgozat volt... És mindjárt érettségizik. Szerinted elég hozzá csak a könyv? Mert én amit érettségire megtanulam annak a 3/4 része a netről van. Gondolkozz már el egy kicsit. 20/L
2010. ápr. 22. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Más sokszor olvastam -anyagi gondok esetén- olyan válaszokat, hogy "akkor miből internetezel?!" Demagógia. Könyörgöm, utánanézett már a válaszoló annak, hogy mennyit spórol az, aki lemond róla? Kb. 5-6 e ft-ot. És mennyit veszít, ha nincs munkája például???
2010. ápr. 23. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyanmár a mi netünk 2000-3000. ( nem tudom pontosan) 5-6 ezerért már nagyon nagyon drága.
2010. ápr. 24. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!