Megítéli a bíróság az emelt összegű gyerektartást?
kedves 13.15-ös!
nem sokra mennék ezzel a lépéssel, ugyanis évekkel ezelőtt azt is ígérte a volt férjem, hogy majd fizeti a gyerektartást rendesen. Na ebből nem lett semmi, 1 évig hitegetett, aztán beadtam a bíróságra. Így kaptam meg visszamenőleg 6 hónapra a gyerektartást, és így vonatják tőle hivatalosan a nyugdíjából a minket megillető összeget. Ha most is az ő belátására hagyatkoznék, semmi sem történne. A múltkor is csak nevetett, és amikor kérdeztem, hogy miért nem tartja a kapcsolatot legalább a gyerekkel, azt mondta, hogy "ez most így alakult". Ennyi.
Ne a férjeddel beszélj, mert a munkahelye kötlees levonni az ítélet alapján a fizetéséből a gyerektartást.
Valóban küldd el ajánlott levélben a munkahelyére (hiszen azt tudod) a bírósági ítéletet és kérjed, hogy mostantól vonják tőle az ítéletnek megfelelően a gyerektartást és add meg, hogy hová küldjék el.
Ennyi.
Te őszintén, MINEK HÍVTAD FEL????
Te se tudod, igaz? Gondoltad, majd érdekli a ballagás? Mikor felétek se néz???
Most legalább tudja, hogy ismereda számát, újra lecseréli...
Ahelyett, hogy az információval beadtad volna csendben a papírokat a bíróságra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!