Megítéli a bíróság az emelt összegű gyerektartást?
Hát szerintem gonosz dolog, főleg hogy jár neked a családi, mivel beteg a gyereked.
Nem kell lehurogni, nekem is jár, pedig egyetemsita vagyok, csak én nem igénylem.
U.a. az eljárás mint eddig, csak az egyetemtől kér egy igazolást félévenként, hogy ott tanul.
Vagy kéri a saját jogán, asszem úgy még többet is kap.
Nem vagyok hülye. Szimplán elegem van a dokimból akinek a szájába kell rágni minden alkalommal, hogy töltse ki a MÁKos papírt, de ő nem nem akarja, mert törvénytelen és ő még ilyet nem látott. Azért mert hozzá a 60 és a halál közöttiek járnak és a nyugdíjas szelvényükhöz nem kell ilyet kitölteni, attól még nekem aláírhatná.
Amugy meg kapok szoctámot, ami több mint a családi, és ezt legalább minden évben kapom, anélkül, hogy idegroncs válna belőlem, mire kierőszakolok egy aláírást.
Persze, hogy a MÁk azt mondja, nekik nem érdekük az, hogy pénzed legyen.
Amugy meg kérjen a gyermeked szoctámot, ha beteg, jár neki.
Anyu is kapott utánam az egyetem óta (igaz, nem emeltet, hanem 1000 ft.-ot)
És kap akkor a gyermeked cs.pótlékot ha: A tanácsok munkájáról statisztikát kell vezetni. A minden hónapban kiállított statisztikai lapon szerepe, hogy a vizsgált időszakban az adott tanács mennyi új ügyet kapott, mennyi befejezése volt és hány ügy maradt még folyamatban, majd ezt az összes tanácsi vonatkozásában összesíteni kell.
Tehát ismét egy igazolást kell hozzá.
Bocsánat, közben bírósági tételt másolok.
ezt akartam:
az a tizennyolc évesnél idősebb személy, aki tizennyolcadik életévének a betöltése előtt munkaképességét legalább 67%-ban elvesztette, illetve legalább 50%-os mértékű egészségkárosodást szenvedett, és ez az állapot egy éve tart, vagy előreláthatólag legalább egy évig fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!