Ha egy házaspárnak nincs gyereke, az emberek mennyi idő után kezdik az "okokat" találgatni? És mikre gondolnak elsősorban?
Lassan 3 éve vagyunk házasok, 26 és 29 évesek vagyunk.
Szerintem az embereket nagyon is foglalkoztatja egy-egy másik pár gyerek-ügye. Jó pletykatéma :(
Érdekes, az én környezetemben nagyon sokan szülnek 28 év alatt és nagyon sokan az esküvő után 10-11 hónappal. Pedig én is a Földön élek..
Mi már 6 éve vagyunk házasok, 33 és 35 évesek vagyunk, és nekünk sincs még gyerekünk. Néha még a mai napig is előfordul, hogy megkérdezi egy-egy rokon vagy ismerős, hogy "És mikor lesz már baba?".... Én meg erre azt mondom, hogy "Már útban van!... csak még nem ért ide!". ;)
Nekem is az a személyes tapasztalatom, hogy az embereket tényleg érdekli, de csak azért, hogy legyen mit kibeszélni egymás között...
magyartanáromnak és a feleségének sincs,ők elmúltak 35 évesek,azt mondják hogy még nem jött össze.De azért elég sokat utaznak(iwiw-es képeinél: kb 30 különböző országba jártak már),meg utálják a gyerekeket(saját tapasztalat:D:D)
szóval nemhiszem,hogy nagyon szeretnének...
Jaja, mi a különbség a pedagógus és a pedofil közöt??
A pedofil szereti a gyerekeket :)
Amúgy pont fordítva szokott lenni: Mondod, h még nem akarsz, és nem hiszik el, azt feltételezik, h nem jön össze és csak kamuzol.
5-6 év Persze életkortól függ.
Én arra gondolok vajon nem akarnak egyáltalán vagy csak még nem jött össze.
Miért nem mennek orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!