A fiamnak (22) még nem volt barátnője. Lehet hogy meleg?
A fiamnak még nem volt barátnője, de nem is nagyon töri össze magát érte, hogy legyen. Amikor szóba hozom, mindig talál valami kifogást, hogy ezért vagy azért nem a lányok kedvence, és részéről el is van fogadva a helyzet.
Pedig nem kövér, és nem is ronda.
Szerintetek aggódnom kéne, hogy meleg?
Egyrészről ha meleg akkor mi van többet nem fözöl rá?
Másrészről meg egy 22 éves fiú manapság nem avatja be az anyát a szerelmi életébe.
1. Lehet nem tudsz róla.
2. Nekem 20 évesen volt először, ha valaki nem műmájer nem olyan egyszerű, és az is lehet hogy a közönyössége amit játszik előtted valójában frusztráció mert szeretne csajozni, de nem megy neki.
Az én vőlegényemnek én voltam az első komoly kapcsolata,ő 24 éves voltakkor.24 évesen vitt elösször haza lányt,vagyis engem :)
még sem voltak ferde hajlamai,egyszerűen azt mondta,hogy nem volt sosem nyomulós ha viszont volt vki a közelébe lány,akkor meg nem felelt neki meg.Válogatós ilyen téren nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!