Mit lehet tenni ha a következő a szitu?
kedves "20 éves csaj"!
ha már nem ismered a helyesírást, akkor legalább a gondolataidat próbáld meg valami emészthető formában előadni.
igaza van az előttem szólónak, biz' rádférne néhány év az iskolában...
a történetedből meg az ég- világon semmit nem lehet kihámozni, se füle, se farka az egész sztorinak.
Hát ja..., szó ami szó, én is kétszer olvastam el, de nem értem!
Próbáld meg érthetőbben leírni, légyszi!
Valakit "csak úgy" nem jelenthetnek fel a rendőrségen, annak kell, hogy legyen valami indoka, csak Te arról esetleg nem tudsz!
Bocs, de azzal volt baj, hogy nem volt érthető a sztori. Írd le mégegyszer nyugodtabban, és válaszolni fogunk rá!
Ezen ne húzd fel már magad!
A kritikus, szövegen problémázóknak csak annyit hadd mondjak, hogy bármely nyelvben könnyebb a szlenget megtanulni, mint a hagyományosat, mert a szleng valahogy "jobban ragad" (nem a legjobb példa, de Pákó melyiket "halandzsázza jobban" magyarból, a szlenget vagy a normálisat?)
A kérdezőhöz pedig csak annyit írnék, hogy hát részvétem, és sajnos a rosszindulat sok kárt tehet, és a legjobb párkapcsolatokat is megmérgezheti, ha egy rosszakarónak olyan kapcsolatai vannak, ahol neki vakon hisznek, mert "ismerős", és "protekciós"... Tapasztalatból tudom (bár ne tudnám...) :-( csak azt tudom tanácsolni, hogy tartsatok ki, és bízzatok a legjobbakban, és ha mégis komoly problémát okoznának ezek az emberek, akkor próbáljatok erősek maradni, és egyszer úgyis minden ki lesz egyenlítve, a rossz meg lesz torolva, a veszteség ki lesz engesztelve, és minden-mindenki a helyére kerül, ahova való, akihez valójában tartozik. Sok idő lekoptatni az ilyen embereket, főleg, ha protekciósak és (pl. kényszerből) nehéz távol maradni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!