Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Itt több...

Mi a véleményetek? Itt több helyen olvastam hogy a nevelő illetve az élettárs viszonyát a gyerekekhez, hogy csak úgy rájuk nyitnak, meg szégyenlősek a gyerekek:

Figyelt kérdés

Én alapból nem vagyok szégyenlős,de meg sem fordult volna a fejembe,ha a páromnak gyereke lenne,hogy rányissak,v. ne kérdezzem meg hogy szégyenlős e még ha kicsi akkor is.Holott engem nem zavar ha rámnyitnak,de tudom hogy nem vagyunk egyformák,és kamaszként még én is szégyenlős voltam és biztos hogy semmilyen pótszülő előtt nem vetköztem volan akkoriban le.

Szóval itt nem értem azokat az embereket akik egy ilyen a gyerek számára is új kapcsolatnál természetesnek vélik,hogy csak úgy rányithatnak.Több téma is volt erről már,szerintem igen is meg kell kérdezni őket,a többi meg úgyis eldöl idővel.

2010. ápr. 19. 15:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom,de tényleg egyre többször olvastam hasonló problémákról és egyáltalán nem értem a felnőttek hozzá állását,ennyi idősen már hozzám sem járkáltak be,szerintem az a legnagyobb baj,hogy nem beszélgetnek az emberek,pedig főleg ha megváltozik a mindennapi élet akkor nagyon fontos lenne ez.

Köszönöm a választ

2010. ápr. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!