Megfogok kattanni itthon. Nem bírom basszus?
Elegem van. Van egy 63 éves anyám. Én 20 vagyok. Most megyek egyetemre amit magamnak fogok állni. Mindent!!
320 pontom lett jogi karra de nem vettek fel államira így önköltséges lesz.
Mr fél éve másból sem áll az életem mint itthon vagyok, tanulok, dolgoztam egész júliusban, rohangáltam a koli jelentkezés miatti papírokért de nem vettek fel. Első vagyok várólistán. Most meg lesz a méltányossági kérelem beadása de anya nem akar semmit segíteni. 348 pontom van a szoc pontokkal együtt, tehát 28 pont körül kapnék méltányosságin amivel már lehet bejutnék és így nem kéne fizetnem az albérletet csak a kolit. De anya leüvöltötte a fejem hogy hagyjam már őt ezzel békén, ő nem fog mégegyszer elmenni a papírokért. Azt mondja intézzem el magamnak. De hogy intézzem el?? Nekem nem adják ki az Ő nyugdíjas papírjait. Anya a férjével nincs jóban ( erre is kapok pontot..) és ő sem akar elmenni a nyugdíjas igazolásáért. Most ezt miért kell velem?? Így is felkell vennem a diákhitel 2-t, de ha most nem segítenek akkor az 1-et is. Miért kell így megnehezíteni???
Miért van ilyen undorító szar családom?
Irigylem azt akit a szülei támogatnak...engem senki sem.
Mit csináljak? Megkattanok itthon. Nem bírom..koliba akarok már menni jó messzire...
Én az Általános Orvosi Karra szeretnék jelentkezni, 2 év múlva, mert akkor lesz esedékes. 1M/félév. 12M lesz a 6 év. A jogi karon ha jól tudom 300E/félév. 3 félévet ki tudnék fizetni abból a pénzből, amiből egyet fogok, és még maradna is pénzem. Mivel tudom, hogy a szüleim nem fognak tudni anyagilag támogatni, ezért dolgozok nyáron, valamint ha elkezdődik az iskola, amellett is fogok délutánonként. Ha akarsz valamit, tenned kell érte. Nem pedig mások segítségére várnod. Nem is értem az ilyen embereket.... A szüleid szemmel láthatóan nem akarják, hogy egyetemre menj. Csináld meg nélkülük. Nehéz lesz, de ha nagyon akarod, menni fog! :)
17/L
Na te nagyon okos. Persze hogy agresszív vagyok mikor rohadt sok minden ezen múlik és le életképtelenezel mikor nem is ismersz. Hogy jössz Te ehhez?!!
Utána néztem de ki gondolta volna hogy nem vesznek fel koleszba?!?!
Istenkém miért olyan rohadt nagy probléma hogy elmegy még egyszer és elkéri?! kb 1,5 óra egy nap de engem lehet hogy egy fölösleges hiteltől ment meg!
Ha nem értesz ezekhez akkor ne írj kérlek mert csak jobban felcseszed az amúgy is jelenleg hajszálvékonyakat.
17 évesen légyszives ne magyarázz!
Ha nem tudod a hátterem. Én nem gimibe jártam hanem szakközépbe és kb most utolsó évben dőlt el mit szeretnék. Amiért tettem is!! Mert nem egy erős szakközépből kerültem ide be hanem egy nagyon nagyon gyenge suliból! És piszok sokat tanultam. Tavaly az egész nyarat végigdolgoztam folyamatosban egy gyárban, ahogy azt idén is tettem júliusban.Szóval kérlek 17 évesen ne adj tanácsot :)!
Ha a szüleiddel is ilyen hangnemben beszélsz, nem csodálom, hogy ba.sznak segíteni.
Nem érdemled meg, hogy választ kapj, amíg mindenkit leugatsz, aki tanácsot ad.
Ne másokhoz hasonlítsunk mindenkit, mint a kérdezőt mert úg is az lesz a vége , hogy a szegényebbekkel jönnek ilyenkor, hogy nekik még ez sem adatik meg...
Jöjjünk inkább a jómódúakkal akik megkapnak minden és a seggük alá van rakva minden. Akkor már milyen szar helyzetben van a kérdező nem?
Egyébként ha ebben az évben nem jönne össze a pénz miatt akkor halasztasz legrosszabb esetben 1-2 évet és addigra tudsz gyűjteni pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!