Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy 3.1-es hangfal set és...

Randall1301 kérdése:

Van egy 3.1-es hangfal set és elvittem máshova, de a adaptert nem vittem és egy másikat csatlakoztattam, és mikor itthon kipróbáltam nem szólt a basszus, a többi igen. Mi lehet baj?

Figyelt kérdés
Lehet hogy különböző Ohm-s vt az adaptert mert eléggé túlmelegedett és inkább kinyomtuk, de a másik két része szól csak a basszus nem. Ha esetleg valakinek hasonló problémája? Akkor help

2013. ápr. 1. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, adapter és adapter között is van különbség. Ha túl sok áramot kapott vagy épp túl keveset akkor az okozhatott problémát. Látatlanban csak ennyit tudok mondani.
2013. ápr. 1. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:
túlmelegedett, mert nagyon jött a szaga, de mondom a másik kettővel nincs probléma és szétszedtem mind2-t nincs elszakadva vagy kiégve egy forrasztás sem.
2013. ápr. 1. 23:51
 3/3 A kérdező kommentje:
700mA adapter helyett 1000mA-es adaptert kapott, van még esély a javításra ? :)
2013. ápr. 4. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!