Hogy békitsem ki a férjem a szüleimmel?
Figyelt kérdés
Néhány éve szükségünk lett volna 120ezer forintra, mert a férjem hozott németországbol egy autót és azt kellett volna itt beiratni belőle. Szüleimnek van pénze a bankban, és tőlük kértünk kölcsön, 3hónap alatt fizettük volna vissza. Csakhogy férjemnek nemtetszett, hogy 150et kellett volna visszafizessen apumnak, mert ha kiveszi a lekötött pénzt a bankból akkor bukik vele. Férjemnek rosszul esett, hogy apám kamatot kér a kölcsönre azokután, hogy párom mindig ingyen javitotta az autóját, és a szüleim házfelujátásánál is hetekig járt segiteni. Nem veszekedtek, csak azóta a férjem nemnagyon beszél vele, és ha apám kért valami segitséget akkor a férjem visszautasitotta, mondván, hogy nincs ideje. Megértem a párom, hogy haragszik apámra, de ez már 3éve történt, azóta elfelejthette volna. Apámat is sajnálom, mert 15ezer forintott kellett az autószerelőnél hagyjon olyan dolog miatt amit a férjem 2-3óra alatt megtudott volna javitani.2016. aug. 8. 10:22
22/31 anonim válasza:
Kérdező, nem fura hogy ennyi idegen ember egyetért valamiben?
23/31 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, mit szólt volna a kedves apuka és a lánya (te), ha a férjed is megkérte volna a házfelújításnál egy segédmunkás bérét, napi 3000-4000 ft-ot?..... Nézhetjük akármilyen oldalról is, a férjednek van igaza. Nézz magadba, és ne a férjed hibáztasd, mert a végén majd apukával kell élned.
24/31 anonim válasza:
Jézusom, apud lényegében uzsorakamatot vetett volna arra pénzre, amit a saját családjának ad kölcsön. Ez sokkal-sokkal gusztustalanabb, mint hogy ez után a férjed hagyta hogy apád 15 ezret fizessen az autószerelőnél. De a hozzászólásaid alapján valami neked sem oké az értékrendeddel.
25/31 anonim válasza:
Nem ingyen csinált a férjed apádéknak dolgokat, mert adtak neki ENNI-INNI??? Mi vaaan????Ez neked család? Ez nálatok egy nagy dolog, hogy a FÉRJEDET megkínálják apádék? Jézusom, nagyon elcseszett világot élünk...
26/31 anonim válasza:
Az én férjemnek nem kell azért házat felújítani, vagy autót szerelni hogy a szüleim meg kínálják vagy meghívják ebédre vagy vacsorára vagy egy kávéra. Nálunk ezek a dolgok mindennaposak.
27/31 acelsziv válasza:
26: te se látod át a lényeget.
28/31 anonim válasza:
27
de látom a lényeget amit előtte már le is írtam.
Csak azt akartam érzékeltetni hogy az ember alapból meghívja a rokonait enni, nem csak ha segítenek neki.Akkor meg főleg.És ezzel a kérdező megnyilvánulását kommentáltam hogy pedig kapott enni is a férje mikor ingyen dolgozott.
29/31 acelsziv válasza:
Így már világos. Bocs, a beszólásért.
30/31 anonim válasza:
Beszarás, milyen világban élünk...
Kíváncsivá tettél, épp újítják a folyosót, majd holnap megkérdem a munkásokat, hány fasirtot fizetnek nekik naponta, de ha szerencsém van, a maradék rakottkrumpliból kijöhet egy tisztasági festés is talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!