Hogy békitsem ki a férjem a szüleimmel?
Aztakurvéletbe... Nem ingyen? Adtak neki enni inni? Mucika ALAP hogy ha valakit elhívok akkor megetetem. Ez még az aratások idején is így volt amikor a paraszt etette az aratókat és persze fizetett is nekik a végén.
Eszem megáll. De ha ennyire nem állsz ki a férjed mellett akkor minek vagy vele? Hagyd el. Jobbat érdemel tőled.
Ez valami szürreális család... vagy a kérdező értékrendje van felborulva... Vagy simán provokatív kamukérdés..
Ez az ott ebédelt, és evett-ivott nekem mindent elmond a családról.
Tudod mi van nyuszika? A barátaimat is meg szoktam hívni kajálni. Csak úgy. Eszünk iszunk...
Na? Pfff.....
Szerintem is igaza van a ferjednek..az enyemnek pl 3 óra elég súlyos osszeget jelent,ha a munkaja helyett valakinek segít..
"Nem teljesen ingyen dolgozott"ne haragudj,dw ez mi? En a munkasokat akik nálunk hazfelujitasnal dolgoztak minden nap kinaltam ebeddel,nemhogy a vejemet...igaza van,aki azt mondta,hogy meg 30 ev mulva sem fogja elfelejteni a ferjed..
Ha netan azt mondtad vna,hogy akkoriban nem alltak jol a szuleid es tenyleg nagyon hianyzott nekik az az osszeg,ami a lekotes miatti plusz koltseg,kkor megertem őket vhol(bar akkor ezt meg lehetett volna szepen beszelni anno is)de igy eleg gyengek az erveid...
3 hónap alatt visszafizette a kölcsönt. Bármelyik bankban kedvezőbb feltételeket kapott volna, mint édesapádtól. Ez egyáltalán nem volt megfelelő lépés a részükről.
Én sem felejteném el, az biztos, ha szerelnék nekik, akkor is csak pénzért, szigorúan egy kávét fogadva el, mint a legtöbb szakember, ha házhoz hívják.
Suttyó döntés volt a szüleidtől, ráadásul úgy látom, te sem érted, mi is itt a fő baj. Hidd el, a gyakorin ritkán van ekkora egyetértés, ha már mind ezt hajtjuk, lehet benne valami igazság. Nem akarod átgondolni, és beszélni a szüleiddel, hogy kérjenek végre elnézést tőle a ballépésért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!