Hogy lehet megakadályozni egy házasságot?
Szerintem KAMU a kérdés, de, azért válaszolok rá!:)
A szektákat rendszerint egy mágikus erő védi, ezt a mágiát csak ellenmágiával lehet, megtörni, úgy gondolom, ha felolvasod Gyurcsány Ferenc Öszödibeszédét, megtörik a varázslat.
Ha nem kamuzol, akkor remélem nem veszed komolyan, amit írtam.
Sajnos nem kamu!
Az Barát édesanyám élettársa. Az ő előző házasságából született lánya készül férjhez menni. A lánya és az unokái is kinn élnek Svájcban. A gyerekek apukájával próbáluk már felvenni a kapcsolatot eddig sikertelenül. Mikor nyáron kinn voltunk , már akkor gyanús volt, hogy a csajjal és a pasijával nincs minden rendben. Hazajövetel után az apját úgymond megtagadta. A volt feleség pedig szólt, hgy a lány valami vallási szektába készül.
Ha valaki esetleg tud valami olyan jogszabályt, vagy hasonlót, (pl gyermekveszélyeztetés) kérem jelezze.
Magyar állampolgárok-e?
Mert akkor a gyermekek apja kérheti a gyermekelhelyezés újratárgyalását a veszélyezztetés miatt, de ugye az idő és addig bármi történhet.
Vagy a lány apja, a Barát kérheti lánya gondnokság alá helyezését, de ahhoz pszchiátriai szakvélemény (is) kell..
Első: annyira jót nevettem!!! Köszönöm.... még mindig alig tudok gépelni.
Kérdezőnek: milyen szekta konkrétan? Mert én komolyan veszem a kérdést, de nem biztos hogy annyira forrón eszik a kását... hallottam én már szektázást teljesen normális helyekre mondva is, és persze kevésbé normálisokra is, de ott sem történt agymosás.... és persze vannak a legdurvább esetek is. Tudod a nevét? Utána lehet esetleg NET-en nézni, hogy mi ez? Konkrét példa hogy valakinek tönkretették az életét? Mert egyébként felnőtt ember.... nehéz lesz bármit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!