Evanescent kérdése:
Mit mondjak a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Meg ismerkedtem egy sráccal a neten, de még nem találkoztunk, csak kamerázunk mindig. És mondta hogy eljönne kb szeptemberbe. De szüleim nem tudnak róla. Mit mondjak nekik, ki ő? Nem akarom az igazat megmondani, vagy nem is tudom.2016. aug. 3. 13:47
11/12 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is valami olyan lesz, hogy csak egy haverom :)
2016. aug. 3. 15:37
12/12 anonim válasza:
Ha meleg vagy,akkor miért nem mondod el a szüleidnek?Úgysem tudod titkolni örökre, előbb-utóbb fel fog nekik tűnni,hogy nincsen barátnőd és nem is érdekelnek a lányok.Ellenben Józsikát mindig ott eszi a penész nálatok..Nem hülyék a szülők sem.Legyél őszinte,azzal érsz el a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!