Melyik pasit választanád? Miért?
Érdekel, hogy miért döntenél mellette..
1. Ex, akivel minden rendben volt egészen a hangulatingadozásokig, folyton otthagyta a munkáját..szakítás lett a vége, elvileg most hónapok óta nekem bizonyít, hogy visszaszerezzen..de félek, hogy újra megégetem vele magam.. hisz már költözés is volt. Ugyanakkor mellette szól, hogy rettentő kitartó..de mégis miért akkor kell gondolkozni, amikor minden veszve van?
2. Idősebb, házas férfi..aki már évek óta nem nagyon él nemi életet a feleségével, többször próbált elválni, de az asszony visszatartja, mondván..csináljon csak bármit, de ne válljanak..a vagyon és a gyerek miatt. Mellette szól hogy elképesztően tud udvarolni és nagyon kedves. Ellene, hogy komolyabban nem feltétlenül lehet vele tervzni.
3. Egyetemista srác, aki már korábban is többször próbálkozott. Talán túl jó.. az ember minden kívánságát telejsítené..de talán pont ez a rossz benne...Hamarosan végez, és egy ideig külföldön teljesít majd szolgálatot.. nem biztos, hogy ez kell nekem.
Ne akarj olyan barátot aki rajtad élősködik, szerintem van neked hova tenni azt a pénzt amit rá költenél. Mert nem csak a kajárol beszélek ami sok kis dologbol nagy összeg lessz.. ha nem dolgozik nincs semmire pénze igy ruhát is kellene venni neki meg hasonló dolgokat.
Én az életem nem tudnám elképzelni egy idősebb emberel. Vagyis anyira idősel, hogy már gyereke is van. Szerintem azért próbálkozik nállad, mert a felesge nem elégiti ki és úgy gondolja veled jobb lenne..
Én mindenképpen az egyetemista mellett döntenék. És ha külföldre megy? Te is mehetnél vele. Mondjuk ez az életedtöl is függ. Ha van egy jól fizetett munkahelyed és olyan emberek akik szeretnek nem sok értelme van elmenned. De ha úgy érzed nem tökéletes az életed akkor menj el külföldre mert más körülmények vannak mint Magyarországon. De ezt te kell eldöntsd. Én csak a véleményem mondtam el.
Sok szerencsét a döntéshez. :)
Szerintem egyik sem jó! Keress mást!
Az elsőről azt írtad, hogy a munkáját folyton változtatja, ingadozik a hangulata. Ez nem jó, mi lesz ha gyereket vállalsz, és ő nem áll ki melletted, vagy épp nem tud/akar dolgozni.
A másodikkal az a gond, hogy mindig megsajnálja a feleségét, és lehet, hogy ez örökre így is marad, te meg csak szépen megöregedsz szeretőként.
A harmadikkal az a gond, hogy külföldön megváltozhat. Új ország, új tapasztalatok, új benyomások, már a magyar barátnő esetleg nem fog kelleni.
Ha mindenképp kell választani, akkor a harmadik, az legalább fiatal, és minden kívánságodat teljesíti, ez utóbbi dolog révén a kapcsolat már fél siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!