Hogyan lehet szétszakítani egy családot?
A kérdésem meglehetősen bizarr, tudom.
Sajnos van egy olyan házaspár a közvetlen környezetemben, akik egyszerűen elfogadhatatlan módon élnek. Nem szeretnék részletekbe belemenni, de amit az édesanya művel a két gyermekkel, és a pasival, elképesztő! A férje még talán nem bolndult meg annyira, de ahogy látom, neki sem kell sok, hogy kövesse a felesége példáját.
A kérdésem az lenne, hogyan lehetne ennek véget vetni? Rokonságba tartoznak, és a viselkedésük az egész család életére kihat. Viszont nem vonhatunk be semmilyen külső segítséget, mert nem lehet rájuk bizonyítani a tetteiket. Bármit megtennék, hogy a nyugodt körülmények biztosítva legyenek a gyerekeknek, és ne érje őket sérülés, hiszen közel állnak hozzám.
Én már arra is gondolok,hogy akár egy szerető is lehetsz kérdező!!
Hisz a feleseged vagy kibukva , miért is???
És miért az lenne a megdas ha ok elmaradnanak??
Gyerekek is így gondolják?
Miért gondolom ezt???
Mert ha annyira rossz életét élnének erre már az önkormányzat ha faluban laktok de már a gyámhatóság is rájött volna.
Soha nem jó más családi életében bele szólni.
Te csak a külső dolgokat lattod,de ami mögötte van abba te nem látsz be
Dehogy vagyok szerető, a rokonomról van szó!
Mert kifelé azt mutatják, hogy minden rendben van, ezt csak az veszi észre, aki közvetlenül kapcsolatban áll velük.
és mi az a nagy baj, amit takargatnak??
amúgy tényleg csak amit mindenki írt, azt lehet. gyámügy, védőnő, gyerekvédelmi szervezetek... De te nagyon nem írsz semmit... ha még egy névtelen oldalon is így ködösít valaki, az gyanús, hogy csak szarkavarás, már bocs.
19: Nem csak szép dolog, de kötelessége is megmenteni a szenvedő gyermekeket ettől a bánásmódtól.
Ebben az esetben a tétlen nézés a büntetendő.
Te pedig bűncselekményre bujtod fel azt az embert, akinek ezt tanácsolod - jelzem, ezért is szabadságvesztés jár. Ha ez a fórum nem névtelenül zajlana, bűncselekmény gyanújával feljelenthetnélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!