Gáz ha nem akarok csaladot?
Hidd el nekem, nagyon sokat változik az emeberi gondolkodás. Nem kell alapból úgy kapcsolatba belemenni hogy abból csak család sülhet ki.
Főképp hogy sosem tudhatod tényleg mit dob az élet...
Nekem pl baromi gyorsan változik a véleményem dolgokról, a példa erejére elmesélem azt neked hogy hosszú éveken át vágytam a nagy szép esküvőre, szép habos babos ruhára, olyan hagyományos esküvőre meg minden, de mára már odajutottam hogy annyira nem érzem fontosnak a dolgot, de annyira nem... PEDIG van párom, szándékában áll majd elvenni. De valahogy annyira csak papirként fogom már fel az egészet, és a papir nem boldogit... na fura... pedig nem vagyok tini...
Az hogy jelenleg igy gondolod, miért lenne baj? Nem fognak megkövezni, vagy aki azt teszi az azzal marad, le kell tojni :D
"De ha talalnek egy hozza hasonlo lanyt akivel tenyleg jol el tudnek beszelgetni vagy viccbol ccseszegetnenk egymast akkor valoszinuleg megvaltozna a velemenyem."
Ezt is elolvastad, 9-es, vagy csak idejöttél pufogni?
Egyébként a tinik jó része így gondolkodott régen is, meg most is, pláne, ha nehézségei vannak a kapcsolatteremtéssel. Nincs ezzel semmi gond, attól, hogy nem vesszük ezt megváltozhatatlannak - mert nem is az:-) -, senki nem kényszerít a kérdezőre semmit, nyilván az ő döntése lesz, hogy akar-e családot vagy se.
Egyébként ma már ez a nárcisztikus-individualista "nem akarok gyereket, mert mennyi mindentől megfosztanám magam" szemlélet lett a trendi, pontosan azok a nyájba verődött birkák, akik ezt hajtják - ennyit Bruhahahának.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!