Gáz ha nem akarok csaladot?
Nem nekem se kell, am meg mindenikek saját döntése.
Persze nyomják a meggondolod magad dumát de ezzel egyikünk se tud mit kezdeni. Ez ilyen társadalmi hülyeség. Én is hallgatok ilyeneket h majd jön egy csoda nő. Persze direkt elkerülöm az ilyeneket mert nem akarok belemászni más életébe , jó lenne ha ezt más is tiszteletben tartaná.
Egyébként felőlem mindenki úgy él ahogy akar.
Én köszönöm bőven tok mit csinálni. Most épp szakdogát írok.
Ja igen ha ez számít 27 vok és nem hinném h meggondolom magam.
Előző.
"Egyáltalán nem gáz, szerintem józan, érett önismeretre valló gondolkodás. Sajnos az emberek idiótábbik része (=többség) marha nehezen békül meg az ilyen életformával, így már most készülhetsz a támadásokra :("
Valóban, teljesen józan, reális, rengeteg tapasztalat alapján megérlelt, magabiztos döntés. Csak háromszor írta le, hogy ha megtalálná az igazit (az ideál már megvan, csak az a gond, hogy 6 évvel idősebb nála), akkor valószínűleg megváltozna a véleménye.
Nem kell a saját lelki nyomorotokat ráerőszakolni egy 18 éves srácra. Másokat sem érdemes leidiótázni olyanoknak, akiknek nem megy az értő olvasás.:D
Kérdező, lehet, hogy így marad az életterved, lehet, hogy nem, a lényeg, hogy a saját döntésed legyen. Nem tartozol senkinek beszámolóval vagy magyarázattal, ezért nem is számít, ki mit gondol róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!