Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, titeket nem zavarna,...

Férfiak, titeket nem zavarna, ha a feleségetek csak férfiakkal barátkozna?

Figyelt kérdés
a feleségem sohasem értette meg magát a lányokkal, nőkkel, egész gyermekkora óta inkább csak fiúkkal barátkozott, ahogy anyósomtól hallottam. ennek ellenére ő nem fiús, nagyon dekoratív nő lett. és azóta kezd zavarni az, hogy csak férfi barátai vannak. tudniilik ő molett volt, de elkezdett diétzni és edzeni, nagyon csinos lett, azóta pedig féltékenykedem rengeteget. a barátaival eljárnak bicajozni, futni, együtt csinálnak programokat, amikre engem nem hív, mert hogy feszélyezett a légkör ha én ott vagyok. voltam párszor, egyébként én sem érzem valami jól magamat velük. azelőtt míg dundi volt nem nagyon járkált el itthonról, de találkozgattak rendszeresen ezzel a 3-4 egyénnel. viszont félek, hogy talán valakivel több is lehet köztük, mert olyan jól megértik egymást, miről tudnak annyit beszélni amit velem nem lehetne? min nevetnek olyan jókat? mit tegyek?
2016. júl. 27. 12:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem. Te beleszerettél moletten. De nem aggódtál, hogy más is meglátja benne azt, amiért te beleszerettél? Miért csak akkor kell félteni, ha feszes a segge, ha neked sem volt ez annyira fontos?
2016. júl. 27. 15:42
 22/29 anonim ***** válasza:
8%

"

Érdemes visszaolvasni pár Riás aranyköpést, igazi troll"

Hát ha neked sikerült a hozza szólásaim alapjàn megítélni,akkor gratulálok ahozz,hogy annyira unalmas az eleted hogy egésznap itt vagy, bár a 66% ehez kèpes elèg gyenge.

Ha nem tetszik a véleményem lehet értékelni,de ugatásból nem kerek köszönöm. Attol hogy nem egyezzik a véleményünk,meg nem szólok le mást úgy mint te, úgy teszel mintha ezen az oldalon te lennél az rész. Majd te megmondod a jót :-)

Sot az sem biztos hogy okosabb vagy,csak azért mert más meg nem emelte ki pl a hozzászólásodat.

Ne itt bizonygasd hogy te jobb vagy illetve bölcsebb,próbálkoz otthol picinyem -es ne itt.

2016. júl. 27. 15:58
 23/29 anonim ***** válasza:
10%
# rèsz# èssz akart lenni .
2016. júl. 27. 16:00
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Ria28 : tényleg jobb lenne, ha megtartanád magadnak a "tanácsaidat", mert igencsak bugyuták és értelemtlenek.

Szerencsére csak kevés nö ennyire sötét.

2016. júl. 27. 17:01
 25/29 anonim ***** válasza:
25%

Jajj csak azért velemenykedtek így mert norol van szó.

Bezzeg ti húzzatok az orrotokat ha a férjetek talakozgat egy nõvel mint barát.

De mivel itt norol van szó mindig is nagy az összefogás hogy biztosan csak baráti kapcsolatban vannak.

Ti vagytok a sotetek mert nektek mindent szakad De a ferjnek semmit.

Napi szinten van hasonló kérdés kiírva -es a véglényetek azt függ hogy norol van szó vagy ferfirol.

Ha ferfi lenne a tema akkor azzal jonetek ,tutti megcsalja vagy szakits

Le írtam a véleményemet -es tartom is.

Ez az old olyan bárki leirhatja a gondolatait.

Nem tetszik ?? Lapozz tovább!!!

Főleg úgy hogy többség válaszoló még 20eves sincs.

2016. júl. 27. 17:20
 26/29 anonim ***** válasza:
51%
Nem olvastam végig a válaszokat, tehát lehet,hogy már irták,amikor duci volt,akkor elhanyagoltad, na most akkor õ hanyagol el téged.
2016. júl. 27. 18:01
 27/29 anonim ***** válasza:
92%

Ria28: Egyrészt semmi jelentösége, hogy férfi vagy nö, akiröl szó van, ha SZERITNED másneü barátok megcsalást jelentenek, akkor VELED nva igen komoly baj.

A barátság ugyanis többek közt azt is jelenti, hogy a másik - a barát - neme lényegtelen, mert az EMBER számít, nem a NÖ vagy FÉRFI. Ha neked ez felfoghatatlan, akkor az a te bajod.

Emellett - hogy megnyugodj, NEM 20, hanem 60 éves vagyok.

2016. júl. 27. 18:33
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is csak fiù barátaim vannak. Nagykèpűnek hangzik, de jò vègzettsègem van, jò munkám, a párom kìvül-belül tökèletes, sokat utazunk ùgyhogy engem mindig utaltak a nők, irigyek. Pedig èn nagyon kedves vagyok, kerülöm a konfliktust, nem pletykálok, szeretek segìteni. De mègis sok nő volt az előző munkahelyemen, akik nem bìrtak kb ok nèlkül mindennek lehordtak meg átnèztek rajtam, kb csak az 50 feletti nők szerettek. Ùgyhogy mindig srácokkal voltam. Emiatt mèg jobban utáltak. De sokkal több közös tèmám van fèrfiakkal: foci, tippmix, kocsik, politika, horgászat, stb.

Főzni, sminkelni, öltözködni is szeretek de arròl nem tudok beszèlni. Ùgyhogy èvek òta csak fèrfi barátaim vannak. Az ùj munkahelyemen 23 fèrfi+ èn 1 nő vagyunk. Nagyon jòl èrzem magam. Ìgy megint csak fèrfi haverjaim vannak. Van akiket a fèrjem is ismer, van akiket nem, de nem bánja egyáltalán. Mièrt is tennè? Aki meg akar csalni egyetlen fiù barát nèlkül is megteszi, aki nem akar az 100 ffi haverral se fog.

2016. júl. 27. 19:36
 29/29 anonim ***** válasza:
itt az a baj, hogy elvetted feleségül, úgy, hogy ez a probléma végig meg volt. már amikor összejottetek kellett volna tisztázni, hogy neked belefér, hogy csak fiú barátai vannak? ha nem, akkor elengedni egymást. nem változtathatod meg, nem tilthatod el. ha nem tudod elfogadni és csak féltékenykedsz, akkor az rá fog menni a kapcsolatotokra, az 100%. és tényleg elég fura, hogy csak most kezdtel el féltékeny lenni, amikor lefogyott a feleséged..
2016. júl. 28. 05:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!