Férfiak, titeket nem zavarna, ha a feleségetek csak férfiakkal barátkozna?
de nyilván te is máshogy érzed magad barátokkal. pont ez a dolog lényege. egy másfajta inger. másfajta izgalom.
szerintem tényleg arra koncentrálj, hogy veletek mi van, hogy ti mit csináltok együtt. ne arra, hogy ő máshol mit csinál.
az, ha nagyon jól érzi magát velük, az jót tesz neki és többet kaphatsz te is tőle. valahol arra kell törekedni mindenféle emberi kapcsolatban, hogy emeljük egymást. és addig vagyunk egymással amíg egymással akarunk lenni, mert ez jó.
szerintem törődj kicsit magaddal is, hogyan gazdagíthatnád, építhetnéd magad tőle függetlenül. és az emeli majd a magabiztosságodat. és mellesleg ő meg ebből fog tudni kapni.
ilyesmi.
(egyébként ha mondjuk leszopott már ott valakit egyszer. akkor sem ez igazán a kulcs kérdés itt. akkor is az, hogy nektek milyen a kapcsolatotok, neked jó e vele, neki jó e veled stb)
Ne értsd félre, amit mondok, de szerintem ne benne keresd a hibát, hanem magadban. A féltékenység alapja nem feltétlenül az, hogy a párodban nem bízol meg, hanem az, hogy magadban bizonytalan vagy. Hiszen, aki otthon mindent megkap (és ez nagyon nem csak a szexre értendő!), annak eszébe sincs máshol keresni azt!
A kérdésfeltevés vége ("mit tegyek?") nagyon jó hozzáállás! Randevúzz a pároddal! Hívd el te is programokra kettesben. Menjetek strandra, vacsorázni vagy akár bicajozni. Kedveskedj neki. Beszélgess és szeretkezz vele annyit, amennyit igényeltek mindketten. Ha ezek megvannak, nincs mitől tartanod.
Nem baj az, hogy másokkal is jól érzi magát vagy elmegy velük sportolni. Régi barátságoknál nem lesz abból semmi több, hidd el. Nekem is van olyan férfi barátom, akit 30 éves ismerek. Föl sem merül, hogy más is legyen köztünk.
Az önbizalmadat meg szerezd szépen vissza! Magadban keresd! A féltékenykedés mindent megöl. Ne hozd föl a témát, mert az csak ront rajta. Hagyd, hogy menjen a barátaival, ha akar - de mindig legyen lehetősége, hogy veled lehessen, ha ezt szeretné.
Az, hogy csinos lett, annak meg inkább örülj - nem baj az, ha mások is megnézik. Egy nőnek az jól esik idegenektől is, ha érzi hogy tetszik - ettől még nem akar semmit tőlük. :-) Inkább dícsérd meg, hogy milyen klasszul néz ki - hidd el, nem marad el a hatás, ha féltékenykedés helyett kedveskedést kap tőled!
Én nő vagyok nekem sem tetszene és szerintem egy nőnek sem ha a férje csak "nőkkel"barátkozik
Jogos a feltekenykedesed.!!
Ezt sehogy sem jó, lehet a felesége onnbizalma is megnőtt hogy lefogyott illetve látja rajtad a feltekenykedesed.
Sőt ezt a fogyást ugyanúgy más is látja, akinek esetleg nem jött be mert dundi volt,most lehet az ujj alakjával màr most annak is bejön.
Egyébként az teljesen igaz fiú és lány,no között nincs barátság. Hiába mondják ezt sokan, soknak a barátságban néha dugas vagy a csók is bele fér.
Egyik fél többet akar.
És ugyan már van szemünk látunk,eszre veszik hogy jukk de jól nézel ki, vagy épp de csinos vagy.
Szeretném férj és feleség már ne baratkozonnellenkezo neművel, ha mégis akkor az a barát legyen kozos.
Ne csak a felesége találkozón vele,meg a végén fel leszel szarvazva.
28 éves nő/feleseg
"28 éves nő/feleseg"
Amilyen elmebeteg hozzászólásaid vannak, már az is borzasztó hogy nő vagy. El nem tudnám képzelni egy épelméjű nőről, hogy ilyeneket képes írni más embereknek tanács címszó alatt. Súlyos gondok vannak nálad.
Érdemes visszaolvasni pár Riás aranyköpést, igazi troll.
A kapcsolatotok elején nem tudtad, hogy csak fiú barátai vannak? Érdekes, hogy csak most kezdett zavarni(vagy mióta a feleséged átalakult).
Fura, hogy ha együtt vagytok az ő barátaival, akkor feszélyezett a hangulat. Az én társaságom inkább vegyes, de soha nem volt ilyen probléma, hogy valaki feszélyezve érezze magát. Ott valami gond van.
Ha a helyrehozás alatt azt érted, hogy veled csináljon mindent, amit most velük az azért nem valószínű, hogy menni fog.
Tényleg kellenek a más emberek.
És amúgy lehet tök jól fogtok kijönni ebből, mert az lesz a vége, hogy te is összeszeded magad. És lehet jobb formában, jobb személyiségek lesztek mint valaha. Ami nem lenne kis dolog. Figyelembe véve, hogy sok pár inkább szét szürkíti egymást. (lehet pont olyan félelmek miatt, hogy nehogy másoknak is vonozóak legyenek kifelé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!