Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is ilyen szerencses?

Mas is ilyen szerencses?

Figyelt kérdés
Elnek a szuleim,akik csodalatos,remek emberek!Van egy noverem,jo testverek vagyunk.Neki ket gyereke van,en keresztanyu vagyok.Nagyon szeretjuk egymast!Van egy parom mar 8 eve,aki imad es akit imadok.Egy szep hazban elunk,van munkank.Persze mindig penzgondok vannak,nem vagyunk gazdagok.Vagy megis...Ahogy atolvasom az iromanyom nagyon gazdag vagyok!!!
2010. ápr. 17. 12:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Utolsónak pedig azt üzenem,hogy a remény hal meg utoljára,és sok sikert kívánok Neki,valamint mielőbbi gyermekáldást!
2010. ápr. 17. 13:48
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

13:26-os vagyok.

Előzőnek. Köszönöm, aranyos vagy.:-)

2010. ápr. 17. 14:12
 13/30 anonim ***** válasza:
93%

Én azóta vagyok boldog és szerencsés mióta megtanultam, hogy irigyeljem azt, ami az enyém!

Azaz látni magam kívülről, hogy mások, mit cserélnének velem. És rájöttem rengeteg dolog van, pedig sok küzdelmen vagyunk túl és vannak/voltak anyagi gondjaink is. De mióta más szemmel nézem, magam, azaz azt nézem, hgoy már mennyi mindent elértem valahogy könnyebb még többet összehozni.

Kívánom másoknak is, hogy ez sikerüjön, mert a nyomorúság érzése csak nyomorúságot teremt. Tapasztalat.

2010. ápr. 17. 14:14
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Én sajnos nem igazán vagyok szerencsés.24 éves vagyok voltam férjnél van egy egészséges 3 éves kisfiam,akit imádok.14 évesen elváltak a szüleim.Édesapám 2 éve meghalt.Ex férjem megcsalt, megalázott,gyerekkel dobott ki a közös házból amit a mai napig én fizetek:(Édesanyám egy kibírhatatlan pénzéhes,(már értem édesapám miért fordult az alkoholhoz anno)Vannak testvéreim 3 nővérem(sajnos 10 év a legkevesebb korkülönbség)így nem igazán jó a viszonyunk.Van egy megértő párom,aki imád és elfogadja a fiam mintha a sajátja lenne.Sajnos az ö szüleinél lakunk akik megszokták a magányt így elég sok a vita.Sajnos egyelőre házat nem tudunk venni.De azért boldog is vagyok mert van aki szeret és van akit szerethetek. 24/N
2010. ápr. 17. 14:31
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
Én is hasonlóan vagyok,és nekem nagyon sokszor eszembe jut hogy mekkora mákom van,és nehogy elromoljon,esetleg én rontsak el valamit..
2010. ápr. 17. 18:41
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

Én még csak 15 vagyok, de már évekkel ezelőtt belegondoltam abba, hogy milyen jó nekem.Van egy nagy családunk, mindenki szeret mindenkit(szinte), vannak tesóim, nem vagyok beteg, senki sem beteg, háát néha pénzügyi gondok meg mélypontok azért vannak, de hol nincsenek?

Erre a nagy elmélkedésembe egyik nap úgy kábé egy éves egyip napról a másikra megnőttek a melleim. Nos, most 85/E-nél tartok, és mivel a családban mindenki nagy termetű, szerintem még fog is nőni, de remélem nem.

Viszont ami miatt szerencsés vagyok, hogy az osztálytársaim nagyon toleránsak, legalábbis abban, hogy nem csúfolnak senki azért amien, és ez szinte egyedülálló. Ami viszont meglep, hogy a felnőttek viszont nagyon köcsögök tudnak lenni a 15 évesekkel szmeben.

Ha felnőtt társaságban vagyok , és van egy idegen , az első hozzám intézett mondata:hány éves vagy? erre mondom 15 erre idegen: igen?? mert az arcod alapján annyinak gondoltalak, de a testalkatod(magyarul melleid) miatt olyan 17-nek 18-nak néztelek.

Most ott tartok, hogy nem megyek el az iskolai táborba, mert nem járok strandra, és az önbizalmam annyi, hogy pasim tuti hogy soha az életbe nem lesz.

2010. ápr. 17. 20:14
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Utsolónak: ne széygelld,hogy nagy a melled,a férifak meg szeretik a nőies formákat.. akik bezsólnék érte,azok lefogadok kismellűek,és egyszerűen irigyekednek. Én mindig irigykedek a nagymellűekre,de nem rosszindulatuan,nem is szólok be nekik ilyen tahóságokat.. :)
2010. ápr. 17. 20:29
 18/30 anonim ***** válasza:
91%

20:29: köszönöm szépen válaszod, nagyon jól esett!

Egyébként valóban fején találtad a szöget! Most így visszagondolva, tényleg kis(ebb) mellűek szóltak be. Tényleg köszike! ^^

2010. ápr. 17. 20:32
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
Van egy széthúzó családom, egy labilis munkahelyem, egy (még) befejezetlen főiskolám, 2 veszekedő szülőm... Te szerencsés vagy, én nem tudom...
2010. ápr. 17. 21:42
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

Soraidat akár én is leírhattam volna, kicsi eltérésekkel:

nővéremnek egy gyereke van és nálunk nem nyolc a nyolc, csak hat:) De, igazából egy dologgal ki is bővíthetem, miszerint van egy gyerekem, aki remek ember, minden tekintetben! Szeretetre méltó, szép és okos, szívós és kitartó. Azonkívül most írok egy könyvet, és nemsokára elültetek egy fát, utána már bármi jöhet:)

2010. ápr. 18. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!