Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a baràtom a nyaralàsunk soràn elég nagy hülyeséget csinàlt. Ugyanis külföldön lejàrt az ùtlevele és haza felé nem engedték àt ugye. Ezért apának elkellett öt vinnie a Konzulàtushoz és 3 napig vàrniuk kellett az ùj ùtlevélre. Rengeteg benzinbe, pénzbe és idöbe is kerult ez a szüleimnek. Amit a baràtom még nem adott meg anyàéknak. A szüleim nem kérnek vissza 3 ezer ft-ot vagy ilyesmi...de ez tuti volt majdnem 60 ezer ft. Na és a baràtom nyaralni megy Augusztusban a haverokkal. Nincs foglalva semmi. Mert sàtrazni fognak. Megértem, hogy meg volt beszélve, hogy együtt mennek Olaszorszagba de igy olyan fura... mit gondolnak majd a szüleim? Nekik is szüksegük van a penzre, hisz otthon laknak még a kistesòim. Én nem tudom sajnos most megadni baràtom helyett, mert a jogsira elment az összes pénzem. Lehet csak tùl reagàlom de kicsit félek, hogy anyàéknak nem fog tetszeni, hogy a tartozàst nem adja meg de 1 hétre elmegy Olaszba a haverokkal :(

2016. júl. 22. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nektek van igazgatok. Nyugodtan mond meg baratodnak, hogy most azonnal kell a pénz amivel tartozik mert szükségetek van rá. Nem is értem, hogy nem ég le az arcáról a bőr neki, hogy még sátrazni akar Olaszba mikor ilyet csinált.
2016. júl. 23. 06:15
 12/16 A kérdező kommentje:
A Horvatorszagi nyaralas mar honapok ota ki volt fizetve. Az apartman le volt foglalva, kifizetve a benzin penz oda adva anyaeknak. Szoval ha nem tudsz semmit akkor fogd be szerintem. Azt sem tudod mikor voltunk nyaralni...azota igen is törtenhettek dolgok ami miatt anyagi gondjaink lettek -.-"
2016. júl. 23. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ezt honnan kéne előszopnom? :) Agresszív kismalac :D :D Ha enynire hiányzik 60 rugó, ti ott rég szarban vagytok, 0 tartalékkal, ha meg ennyire fáj, kérd el a barátodtól.
2016. júl. 23. 12:07
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Nem azért, de a szüleitől is el lehet kérni a pénzt,az 1 dolog h veletek volt nyaralni..de csak vannak szülei:D

De ha apádék nem hozzák fel neki..akkor mit vársz?

2016. júl. 23. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Hagyjad már. Szóval plusz 3 napig ott dekkoltatok apád pénzén, holott negyedóra alatt megkaphatta volna az ideiglenes papírt a határátlépéshez, és 3 nap alatt nem jutott egyikőtöknek sem az eszébe, hogy Western Union-on keresztül utaljanak a csávókának a saját szülei?! Ez akkora szar kamu, kiscsillag, de akkora... nagyon hosszú a nyári szünet, barátaid nincsenek, hát itt kínlódsz.
2016. júl. 23. 16:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Még ha "csak sátrazni" is megy az ember, az sem kis összeg. Kaja, pia akkor is kell.

Szóval hiába volt az már megbeszélve, le is mondhatta volna és abból a pénzből amit ott költ, kifizethette volna a tartozását, vagy legalább egy részét...

2016. júl. 24. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!