Családtagom rettentően jól tud vitatkozni, főleg, ha nincs igaza?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Erre gondolsz?
Köszönöm szépen, erre gondoltam:) Én is valami ilyesmire emlékeztem, hogy butákkal ne vitatkozz, mert legyőz a rutinjával. Vagy még van valami olyasmi, hogy az igazi buta, aki nem tudja magáról , hogy ő az?
(Nem szoktam én még beszélni sem vele, nem hogy vitatkozni, csak eszembe jutott, hogy egyszer hallottam valami ilyesmi mondatot, és nagyon tetszett:) Találó, nem?
Vagy:
"Hülyével vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert."
:) Viccesek a föntebb leírtak. :)
...s bár más kategória, de a személyes kedvencem: "Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.” (Mahatma Gandhi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!