Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a szüleitek legrosszabb...

Mi a szüleitek legrosszabb tulajdonsága?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 01:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Apukám öreg, annak minden közhelyes tulajdonságával...

Feledékeny, mindenről a kádár korszak jut eszébe és ha Viktor bejelent valamit ami felháborítja, akkor órás kiselőadást kapok a kádár korszakról... Mert minden kádár hibája...

Anyukám pedig ha rossz napja van, másokon, általában főleg rajtam vezeti azt le... Beszólásokkal...

2016. júl. 21. 07:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Hogy meghaltak.
2016. júl. 21. 08:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Anyukám kicsit esetlen és nem mer magáért kiállni. Apukám pedig nagyon makacs és ragaszkodik az elveihez... nem lehet őt kirobbantani a szar munkahelyéről, még akkor sem, ha 10 másik hely keresné meg jobb ajánlatokkal...
2016. júl. 21. 08:31
 14/22 anonim ***** válasza:

Anyukám önbizalomhiànyos, tehetetlen, félénk, nem képes önàllóan dönteni, makacs

Apa: mindenbe azt hiszi neki van igaza, onzo , kotozkodo, egoista, regebben lelkileg terrorizalt es alkoholista egyik se alkalmas szülőnek

2016. júl. 21. 09:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Anya nem él.

Apa amióta az új nője (meg a gyerekei) van - közel 10 éve - kb. le se szr.

Néha ad pénzt, hogy úgy érezzem, mintha, de beszélgetni, vagy hozzám vágni egy "hogy vagy?"-ot... álom marad már.

2016. júl. 21. 09:35
 16/22 anonim ***** válasza:

Anyukám csak a rosszat veszi észre pedig semmi oka rá, neki a Tesóm a mindene. Sosem bízott bennem.

Apukám mindig segít ha bajban vagyok de sokszor a szememre hányja és ez nem jó..

Az érzelmeit sose tudta kimutatni és ez nekem a mai napig nagyon fájó pont.

2016. júl. 21. 11:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Anyumé, hogy néha hisztizik, de olyankor aranyos. :D

Apámé, hogy lélegzik.

22/F

2016. júl. 21. 15:57
 18/22 anonim válasza:

Nevetséges, hogy ilyeneket írnak egyesek, hogy apám lélegzik stb.

Nem hogy örülne a kis buta fejetek, hogy van ki segítsen, stb.

Én szüleim elváltak.

Apum max félévente felhív 1x, és találkozunk 1-2 órát. Anyum állandóan dolgozik, ha szabad akkor iszik. Elég durván. És állandóan azt mondja ha már van benne pia, hogy jó lenne ha már egyedül lehetne, mert kur.vára elege van már abból, hogy én és öcsém élünk, dögöljek meg stb. stb.:D 19 éves létemre ezért kellett elmennem dolgozni, hogy minél előbb összegyűjthessek egy lakásra valót, amibe apum beszállt 2 éve egy 4 éves lakásszövetkezetivel. Sírtok azért, hogy szüleitektől nem kaptok meg valamit, és egyből már "dögöljön meg". Addig örüljetek míg normális körülmények között éltek, és nem halálig melózol depressziósan, hogy minél előbb eltűnhess otthonról.:)

2016. júl. 21. 20:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy olyan ember, aki otthagyja a családját, mikor a fia 4 éves, pont gyereknapon, majd erre rá betör a házba és kirabol, az bizony igenis dögöljön meg. :)
2016. júl. 21. 22:00
 20/22 anonim válasza:
Az én szüleim már nem élnek, de elgondolkodtam mi volt a legrosszabb... az, hogy a Mamámmal nem lehettem igazán őszinte, fiú ügyekben mindig hazudnom kellett... Apukám pedig kicsit távolságtartó volt a lányaival, így nem igazán beszéltünk meg semmit.Azért most már szeretettel gondolok rájuk...
2016. júl. 27. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!