Az anyukám állandóan takarít és tőlem is ezt várja. Most akkor engedelmeskedjek? Normális egyáltalán?
Ma nem voltam suliban és már reggel azzal keltett mikor elment dolgozni hogy ugye kitakarítok. aztán felhívott még kétszer hogy tegyek rendet. ő takarítás mániás. minden nap porszívózik, 3szor-4szer felmos, minden nap legalább 2szer megy a mosógép (fölöslegesen mos türölközöket meg mindent amit meglát felkapja és teszi a gépbe), konyha+fürdö teljes átmosása.
Én nem szeretek takarítani, de nem vagyok koszos. Csak nincs kedvem hozzá meg egy rongyot használ az egész lakásra és hát ez nekem nem túl gusztusos.... most kitarítsak neki?
szerintem bolod, szerintettek?
fogalmad sincs arról hogy ez egy kényszerbetegség ugye? én is ilyen vagyok,és egyszerűen nem bírom elviselni ha kupi van,és kosz,elég egy kis por az asztalon már le is törlöm!!!!!!!!! annyira idegesítő,nem lehet hogy élni..egyszerűen nehéz,mert akkor érzem én is jól magam ha gyönyörű rend van. takaríts ki,van időd nem? boldog lesz..:)én az lennék.
Üdv: 1 honapos km
Lehet, hogy kicsit tisztaságmániás, de még mindig jobb mintha 1 porszemet sem törölne le. Szerintem tedd meg neki, ennyit megérdemel.
Anya minden nap porszívózik és minden hétvégén letörölgeti a port. :D
Hallod, enyém is iylen..
21 éve azt hallgatom éjjel nappal, hogy tegyek rendet a szobámban. Hazajön, első szava h rakjak rendet, mielött elmegy, akkor is hajtogatja :D
És nálunk mégrosszabb a helyzet, mert 1 házban lakunk az ő anyukájával is (nagymamám), csak ő a felső szinten, na ő mégrosszabb :D ő nyugdijas, unatkozik, és reggel 5 kor már porszivózik, sokszor arra kelek :D De minden nap.
Meg lejön hozzánk is ha nem vagyunk itthon, hogy itt is rendet tegyen :D
Sőőőt, a szomszédban laknak Anyu tesója is családjával, oda is lemegy minden nap takaritani :D
szóval ne tudd meg mi van itt :D
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de esetleg mondhatnád neki, hogy nem érsz rá mindig takarítani és fáradt vagy hozzá vagy szerinted rend van.
Én biztos, hogy nem bírnék folyton sikálni.
Egyébként, ha nincs különösebb oka -pl. sok macska a lakásban stb.-, hogy állandóan sikáljon, akkor tisztaságmániás. Ezt csak orvos tudná kezelni, de általában a betegek nem hajlandóak elmenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!