Dolgoznál családi vállalkozásban?
Figyelt kérdés
Nemrég elvesztettem a munkám, és most új munkát keresek, nem nagy sikerrel. A lakóhelyemen finoman fogalmazva nagyon kevés a munkahely. Lenne lehetőségem rá, hogy a szüleim vállalkozásában dolgozzam, de nem tudom érdemes-e elvállalni az állást. Jó a kapcsolatom a szüleimmel, és nem akarom ezt elrontani, márpedig tudom mindkettőjükről, hogy igen nehéz velük együtt dolgozni. De a pénz kellene, és akkor már szívesebben dolgozok meg a pénzemért, minthogy csak az adományukat fogadjam el, amíg nem találok munkát. Ti mit csinálnátok a helyemben? Dolgoznátok családi vállalkozásban?2016. júl. 17. 18:56
11/14 anonim válasza:
9: Ez nem csak szülőkkel kapcsolatban van így, hanem minden emberi relációban. Ezért ennek megvannak a megfelelő jogi keretei is.
Köthettek próbaidős és határozott idejű szerződést is: ezzel ELŐRE meg van határozva, hogy csak akkor maradsz, csak akkor hosszabbítotok, ha számodra beválik a munkahely.
12/14 A kérdező kommentje:
A céget nem én fogom tovább vinni, ez biztos, mivel olyan terület, amihez a csak édesapám ért a családból. Vagy el fogom adni, vagy valaki más fogja vezetni helyettem. Bár ez még szerencsére csak a távoli jövő.
2016. júl. 17. 19:43
13/14 anonim válasza:
Beszéljetek meg itt is egy pár hónapos próbaidőt. Te is, és ők is meglátnátok, hogy mennyire tudtok együtt dolgozni.
14/14 anonim válasza:
Kipróbálod milyen,addig is melózol.Ha elviselhetetlen velük dolgozni,azt csak akkor tudhatod meg,ha kipróbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!