Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a legjobb ebben az...

Mi lenne a legjobb ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Nehezemre esik megírni. Egy ideje elég feszült itthon a hangulat már, úgy vettem észre a sok civakodás ellenére, mégis rendeződnek a dolgok. Viszont, reggel csipogott egyik szülő mobilja, végül megnéztem, milyen üzenet jött. Nem kell mondanom, mi volt a tartalma. Az érintett szülő végül rájött, mondta ne mondjam el. Állítólag csak beszélgetni szoktak meg néha találkoznak, de nincs komolyabb dolog. Meg rendeződnek az itthoni dolgok szerinte. Bár ne néztem volna meg. Bár már egy ideje visszagondolva fura volt minden. Ha elmondom szétköltözés lesz tutira, ha nem akkor lehet jobbra fordul a helyzet köztük, amit mondott. Mindkét esetben árulónak érezném magam, csak ugye másképpen.

2016. júl. 16. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem kell anyád/apád üzeneteit olvasni, és akkor nem fogod árulónak érezni magad. Ez ilyen egyszerű.

Még ha a te barátodról/barátnődről lenne szó és az ő üzeneteit olvasnád... Arra is azt mondanám, hogy nem szép dolog, de ahhoz még valamivel több közöd volna, mint a szüleidéhez.

2016. júl. 16. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha felbontottad volna a neki szóló levelet! Most belekeverted magad olyan helyzetbe, amit a kíváncsiságod nélkül elkerülhettél volna.Még a férjem sms-ét sem nézem meg, ha akarja, megmondja. Az eredeti kérdéshez pedig: hagyd őket, hogy rendezzék a dolgaikat. Nem tudsz most már olyat tenni, amiből jól jössz ki, ugye tisztában vagy vele?
2016. júl. 17. 14:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele. Nem tudok jól cselekedni. Sajnos, pont ott álltam és el volt dugva a telefon. Egyből rosszra gondoltam, főleg az itthoni dolgok miatt. Ezért néztem meg. Sajnos, hatalmas hiba volt.
2016. júl. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!