Család vagy legjobb barát?
Figyelt kérdés
Az egyik haveromat megfenyegették "szerűség" az utcán.Alá kellene írnom egy papírt egy papírt hogy hogy így történt mivel én is szemtanú vagyok. Csak az a baj hogy a srác szülei több pontból is kapcsolódnak a családunkhoz és az apja az apámnak gyerekkori barátja.
Mi lenne a helyes döntés?
2015. aug. 2. 17:25
1/13 anonim válasza:
Leírnád picit értelmesebben? Köszi!
2/13 anonim válasza:
Én ezt nem egészen értem. Annak voltál tanúja, hogy a barátodat megfenyegették, és erről kell papírt aláírnod?
Igazából ezzel épp hogy segítesz neki, miért lenne dilemma?
4/13 anonim válasza:
Fogalmazd már meg érhetöen a kérdést!!!
Ki fenyegetette meg a haverodat, mit é miért kellene aláírnod, illetve mi köze a családok közti barátságnak az egészhez?
5/13 anonim válasza:
Hát gyerekek én sem értem, de ennek a megoldása hogy "jajj legjobb barát vagy a család?!" mindig helyzettől függ.
8/13 anonim válasza:
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
9/13 anonim válasza:
Én értem hogy az a srác meg fenyegette a haverod,és neked alá kell írni hogy te láttad? És nem tudod eldönteni azért mert ismeritek a srác apját igaz?:DD Hát ezt neked kell eldönteni melyiket látod helyesnek,melyikhez húz jobban a szíved.
10/13 anonim válasza:
A helyes döntés az lenne, ha megtanulnál értelmesen feltenni egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!