Mi tévő legyek?
Egy kicsit hosszú lett, ha elolvasod, azt megköszönöm. Kérlek csak építő jelleggel, segítség végett szólj hozzá. Köszönöm
A véleményetekre lennék kíváncsi. A párommal több mint 3 éve vagyunk együtt. Júniusban született meg a kislányunk. Mind a ketten heves természetűek vagyunk, ebből adódóan sokszor vitatkoztunk. Nehezen beszélünk meg dolgokat, mert más szemszögből közelítünk meg dolgokat. Másban látunk megoldást adott problémára. Mivel elég makacs a párom, sokszor megsértődött rám, ilyenkor mindig el akart költözni, de valahogy mindig meggondolta magát... A vitáink nagy része a családjának köszönhető, főként az anyának. Leginkább a viták témája is miattuk van. Most jelenleg abból adodik, hogy amikor haza jöttünk a korházból a szülei 1 hétre ide költöztek, majd haza mentek, de utána újra jöttek egy hétre majd megint... Szöval a 6 hétből 3 hetet voltak itt. Valamint a többi rokon is folyton itt volt, nem volt egy nyugot percem sem. Természetesen mindenbe bele szoltak, mikor etessem, hogy szoptassam, ( még após végig is akarták nézni a kérésem ellenére, amikor szóvá tettem nekem estek, hogy ehez már nincs jogom, mert anya vagyok, a párom is támogatta őket, helyettem, szóval a kis 6 fős család kíváncsi volt a szoptatásra nekem meg asszisztálnom kellett volna hozzá), állandóan puszilgatják a kicsit, még a száján is, valamint bármit főzök nem tetszik nekik, rögtön mást kell főzni nekik. Ez gy pici baba mellett nem egyszerű, hogy magunkon kívül plusz 6 főt is ellátni. Most ezeken vesztünk össze, ő a "családja" mellé állt és nem mellém. Jelenleg nem tudom mi tévő legyek, hagyjam itt, vagy győzködjem?
Te mit szeretnèl?
Mit vagy hajlandó tenni érte?
Állj a sarkadra, igaza van annak, aki írta, hogy a jogaid megszünéses dumánál az egész bagázst ki kellett volna bacni!
Nem hiszem, hogy egy egy hónspos baba mellett ilyen súlyos döntéseket kell hozni, hogy szétmenni, de anyósodékat sürgősen állítsd le! A legjobb tènyleg az lenne ha szépen lelépnél pár napra szüleidhez, valakihez, mikor ezek hívatlanul odaállítanak, és megmondanád a párodnak, hogy sürgősen növesszen golyókat!
Szerintem nem az a megoldás hogy otthagyod a párodat.Igen nagyon szemét volt és nem állt ki melletted a szülei meg gyengeelméűek hogy nem fogják fel hogy egy babát nem csókolunk szájon,nem telepszünk rá hetekre az anyára stb...
Beszéld meg a pároddal.Ha még akkor is őket védi egyszerűen dobd ki az egész családját a házadból.Akkor talán észhez tér.De gondolj bele:ha most otthagyod hova mész?és egy szopós babával hol találsz munkát?
"Nehezen beszélünk meg dolgokat, mert más szemszögből közelítünk meg dolgokat. Másban látunk megoldást adott problémára. Mivel elég makacs a párom, sokszor megsértődött rám, ilyenkor mindig el akart költözni, de valahogy mindig meggondolta magát..."
Hát már itt megette a fene az egészet. Olyan embernek kell gyereket szülni, aki jó eséllyel társad, nem csak a dugópajtid. Nem értem, emberek miért csinálnak össze-vissza akárkinek gyereket..
De már most mindegy, a gyerek megvan. Próbáljatok meg valahogy kompromisszumot kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!