Az egyik rokonom, aki egyben az egyik barátom lop tőlem. Még nem szóltam neki, de egyre nagyobb értékű tárgyakat tulajdonít el, és a legbosszantóbb, hogy sunyin?
#9 olvasás nem nagyon megy, igaz?
"Bizonyítékaim vannak, tegyem elé, vagy milyen stílusban kérdezzek rá?"
Senkinek nem kívánom ezt a helyzetet :(
Igen, már vannak bizonyítékok, lefotóztam, hogy a polcán és a táskájában ott figyelnek a dolgaim.
Volt szerencsém két ilyen emberhez.
Az első kollégiumban. Rendszeresen lopott tőlem a szobatársam, főleg tampont, gumit, cigit.
Ezt némi szárított csiliőrleménnyel, olajjal és egy fecskendővel megtoroltam. :D
Nem volt neki kellemes a kapszaicines tampont felrakni. Persze a pasija is szívott a gumi miatt.
Másodjára botrányt rendeztem, de a szomszédok is hallották.
Nem lehet a barátod, mert ez nem barát, ráadásul ahogy írod is már undorodsz tőle.
Mire vársz még?
Meséld el e történetet egy idősebb családtagnak, kérd meg, hogy menjetek el ehhez a figurához, tárd elé a bizonyítékokat és hozzátok el a holmijaidat.
Szerintem nagyon fontos lenne, hogy ebben a helyzetben ne légy egyedül és itt most nem tettlegességre gondolok.
Utána szakíts meg vele minden kapcsolatot, de a családban
mindenkivel tudasd az okát.
nekem is volt ilyen haverom aki lopott tőlem meg átvert nem is egyszer. sajnos nem tudtam rábizonyítani, de tudtam hogy ő volt. amit tudtam azt ,,visszavettem,, tőle és megszakítottam vele minden kapcsolatot, azóta jóformán nem is találkoztam vele még az utcán se.
válaszolva a kérdésedre, ahogy az előttem lévők írták, avasd be az ősöket is, menjetek el hozzá, ha van valami kigyúrt haverod hívd el őt is és kérjétek vissza ami a tiéd, ha nem adja rakd elé a bizonyítékokat ha úgy sem akkor egy két pofon ha nem segít rendőrség...
szakíts meg vele utána minden kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!