Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság ha elmegyek látogatób...

Bunkóság ha elmegyek látogatóba megnézni egy rokonom gyerekét és ezt mondom?

Figyelt kérdés
Először is külföldön élek, semmi kedvem nem volt, de épp abban az országban voltam ahol élnek. Mit kell nézni egy gyereken? Szinte mindegyik ugyanúgy néz ki. Megkérdezik, hogy szeretném-e megfogni. És nem szószerint idézve azt mondom, hogy "jól fekszik ott, nem". "De-de fogs meg". "Nem szeretném." És ezen megsértődtek. Miért jó nekik ha megfogom?
2016. júl. 13. 16:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
6%
Félsz megfogni vagy mi van ???
2016. júl. 13. 16:41
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
1 miért félne?! Olyan hihetetlen, hogy valakit nem hozz lázba egy gyerek?!
2016. júl. 13. 16:49
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem félek, de más miért ragaszkodik ehhez? Ha nem akarom. Én nem sértődnék meg ha nem akarná más megfognia táskámat, állatomat, akármit.
2016. júl. 13. 16:50
 4/21 A kérdező kommentje:
A tiszteletemet tettem, ennyi. Örülök nekik, gratuláltam, de ennyi. Egyszerűen nem akarom fogni.
2016. júl. 13. 16:56
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem bunkóság szerintem.
2016. júl. 13. 17:34
 6/21 anonim válasza:
29%

SZia . Igen az ő szemszögükből nézve az, mivel nekik az a baba az életük, és végülis a legdrágább kincsüket akarták a kezedbe adni,feltételezve ha már odabent él gyereklátogatóba akkor esetleg megfognád úgy mint mások. Amúgy mondhadtad volna azt ,hogy nem mered mert esetleg elejted, nem tudod megfogni helyesen...stb.

Mostmár itt is olvasható

2016. júl. 13. 17:38
 7/21 Molyember ***** válasza:
78%
Azért sértődtek meg, mert nem kaptál sírógörcsöt a gyönyörűségtől, amikor megláttad a gyereküket. Magyarul azzal, hogy nem akartad megfogni, nem értékelted eléggé. A gyerekesek ilyenek, ne foglalkozz vele.
2016. júl. 13. 17:39
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is van kisgyerekem, de nem sértődtem volna meg ezen. El kell fogadni, hogy nem mindenki olyan beállítottságú. Pláne, akinek még nem volt saját gyereke.

A szülőnek (nagyszülőnek) természetesen drága kincse. Nekik leírhatatlan gyönyörűség, ha kézbe vehetik. De kéne némi empátia, hogy más számára nem az.

2016. júl. 13. 18:19
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
En örülnék neki... Bezzeg nálunk mindenki fogdosni akarja a babát és azon sertodnek meg h nem engedem. Szóval en nem is eroltettem volna es nem is sértődnék meg! Hülyeség ezen megsértődni...
2016. júl. 13. 18:33
 10/21 anonim ***** válasza:
33%
A te szemszögedből nézve nem bunkóság, az övékből nézve igen. Majd, ha lesz gyereked megérted. Ne furdaljon a lelkiismeret, igazából nem tettél semmi rosszat.
2016. júl. 13. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!