Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elköltöznétek a helyemben?...

Ti elköltöznétek a helyemben? Mi a véleményetek a helyzetről?

Figyelt kérdés

Elváltunk a férjemmel, 2 gyerekünk van. A válás idejére hazaköltöztem a gyerekekkel apukámhoz és a feleségéhez. Hatalmas segítség volt, főleg érzelmileg. Most rendeződni látszanak a dolgok érzelmileg-anyagilag, el tudnánk költözni. De nem tudom, megéri-e? A gyerekek épp megszokták az "új" helyet, itt van udvar, közel az ovi és a munkahelyem; és az apukájuk is.

Külön helyünk és életünk van, apuék nem szólnak bele semmibe. Kölcsönösen segítjük egymást.

2016. júl. 13. 09:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ők szeretnék, ha maradnánk. Segítek nekik a kertben, bevásárlásban. Szerencsére egészségesek, de nem húsz évesek már. Előbb-utóbb eladták volna a házat, így nem kell, aminek szintén örülnek.

Külön ajtó, konyha, fürdő megvan. Rezsit megbeszéltük már, mielőtt ideköltöztünk. Ők laknak az alsó részen, mi fent, ahová külön lépcső vezet a kertből. Bent nincs lépcső.

Költözhetnék a szomszédba, csak egy ház bérleti díját és fenntartási költségét nem tudnám kifizetni. Számomra megfizethető lakás csak messzebb van sajnos. Már tájékozódtam.

2016. júl. 13. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:
11: akkor maradnék.:)
2016. júl. 13. 11:22
 13/13 Snorri ***** válasza:
100%
Szerintem maradj, miért kellene változtatni azon, ha valami jó? Ez a "nem normális", meg "régen ez volt a normális" nekem olyan furcsa. Mi együtt élünk a szüleimmel, két generációs házban, gyönyörű helyen. Semmi pénzért nem költöznék el, férjem is szeret itt élni nagyon, kisfiúnk is imádja, örülök, hogy annak is, hogy a szüleim mellett maradhattam. Amúgy a mi utcánkban, ami nem is olyan nagy, még két ilyen nem normális család él, senkinek semmi gondja. És még ezen kívül is több családot ismerek, akik így élnek.
2016. júl. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!