Ti elköltöznétek a helyemben? Mi a véleményetek a helyzetről?
Elváltunk a férjemmel, 2 gyerekünk van. A válás idejére hazaköltöztem a gyerekekkel apukámhoz és a feleségéhez. Hatalmas segítség volt, főleg érzelmileg. Most rendeződni látszanak a dolgok érzelmileg-anyagilag, el tudnánk költözni. De nem tudom, megéri-e? A gyerekek épp megszokták az "új" helyet, itt van udvar, közel az ovi és a munkahelyem; és az apukájuk is.
Külön helyünk és életünk van, apuék nem szólnak bele semmibe. Kölcsönösen segítjük egymást.
Ők szeretnék, ha maradnánk. Segítek nekik a kertben, bevásárlásban. Szerencsére egészségesek, de nem húsz évesek már. Előbb-utóbb eladták volna a házat, így nem kell, aminek szintén örülnek.
Külön ajtó, konyha, fürdő megvan. Rezsit megbeszéltük már, mielőtt ideköltöztünk. Ők laknak az alsó részen, mi fent, ahová külön lépcső vezet a kertből. Bent nincs lépcső.
Költözhetnék a szomszédba, csak egy ház bérleti díját és fenntartási költségét nem tudnám kifizetni. Számomra megfizethető lakás csak messzebb van sajnos. Már tájékozódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!