Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy már nem...

Úgy érzem, hogy már nem vagyok szerelmes a férjembe-mit csinálnátok? Voltatok hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

6 éve ismerjük egymást,2 éve házasok vagyunk.Lángoló szerelemnek indult,mással nem éreztem ezt sosem.Ugyanazokat a dolgokat szerettük, ágyban is harmónia, közös célok-minden stimmelt.Ránk szokták azt mondani,hogy "milyen helyes pár",külsőleg is összeillünk.Sokat viccelődünk,vannak közös programok, nem unalmas kapcsolat.1,5 éve saját vállalkozásunk van :én kitalálom a dolgokat és elvégzem a munkát; ő kezeli az embereket, tárgyal és kivitelezi a tervet(ezt nem tudnám).Jól kiegészítjük egymást,együtt verhetetlenek vagyunk.Nem okoz egyáltalán feszültséget a közös munka.Nem volt a kapcsolatunkban semmiféle törés(szakítás,félrelépés,stb)

A férjem idősebb mint én (3 évvel), ő már szeretne kisbabát.Érettnek érzem magam egy gyerekhez és szeretnék is,de ... nem a férjemtől.Nincs senkim, nem is tetszik senki más.Egyszerűen nem érzem azt,hogy ő az a férfi akitől gyerekeket szeretnék.A baba-téma óta kezdem látni a hibáit.Úgy érzem nem szeretem már úgy mint régen.Nem tudom,hogy mit csináljak.Van-e jövője egy kapcsolatnak így? Józan ésszel nézve viszont nem lenne okom panaszra :ez egy jó kapcsolat...

2010. ápr. 15. 17:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
Bárki mással is legfeljebb három évig tudnál lángolni.
2010. ápr. 16. 01:47
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

VAn jövője a kapcsolatnak, az én gyerekem mindenben rám hasonlít, lehet, hogy te is így jársz, és semmiben nem fog a gyereked hasonlítani a férjedre.

Én is láttam a hibáit tizensok év után, pont mire gyereket kellett vállalni, féltem, hogy a gyerek csak ezeket a hibákat örökli, de legjobban attól féltem, hogy az anyósra fog hasonlítani.

Abba belehaltam volna.

Végül egyikükre sem hasonlít.

Szerintem szülj nyugodtan a nevelés 50%-ban számít.

Ja hogy annyira nem vagy már szerelmes, nem lényeg, én is unom a férjemet most is, én is inkább csak kötődöm hozzá, mivel nagyon régóta ismerem.

Volt a közelemben olyan, aki jobbnak tűnt, és lehet, hogy jobban is illett volna hozzám, de nem mertem belevágni, kényelmes otthont és közös vállalkozást felrúgni.

2010. ápr. 16. 08:40
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

Ha úgy érzed nem vagy eleget emberek között, akkor találj hobbyt, pl. sportot, festőszakkört, nyelvtanárt ahová eljárhatsz.

Ez önbizalmat ad, hogy a férjed nélkül is képes vagy még emberi kapcsolatokat teremteni.

Sok nő jár úgy, hogy vállalkozik, és nem 8-tól este 6-ig ül a munkahelyén, hanem sokat van egyedül.

Nem látom értelmét a váltásnak.

Elég kemény világ van, ki tudja, hogy a következő férfi miket várna el tőled bárhol és bármiben, és mik lennének a hibái. Mi lenne az új munkád???

Az anyósról ne feledkezzünk meg! Komoly gond lehet egy új kapcsolatban.

Ma szerintem inkább a biztosat kell választani.

2010. ápr. 16. 08:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Akkor nézzük más szemszögből:

Egy kapcsolat fejlődik. Lángolással indul. Az 2 nap és 3 év között elmúlik. Ez a dolog biológiailag predesztinált.

Ez nem azt jelenti, hogy válni kell, hanem azt, hogy a kapcsolatot karban kell tartani. Jelezni kell, ha örülsz a másiknak (néha, tényleg néha egy kis rájátszás hasznos), jelezni, hogy tetszik a frizurája. Ha te voltál fodrásznál, jelezni, hogy ő is meg tudja dicsérni a hajadat (egy pasitól nem igazán lehet elvárni, hogy egy új frizurát kiszúrjon)

Sok munkával a parázs fenntartható és időnként a láng is vissza-vissza tér, de ezen mindkettőtöknek dolgozni kell. Ha korábban kezdtétek volna, talán a lángolást is el lehetett volna egy kicsit húzni.

(22 éve házas pasi)

2022. máj. 25. 13:45
 25/25 anonim ***** válasza:

Sokan elég megvetően írtak, hogy unatkozol, de mindenki unatkozna ennyi ido utan...Olyan tinédzser lang mar nem lesz az eletedben nagyon max 1-2 lehetne meg ha most nagyon belehúznál, de utána mar csak az a szánalmas sidekick leszel aki beleszeretett a kétgyerekes fonokebe, vagy valami olyan fasziba aki 50+ es másnak nem kellett, aztán csak pislogsz, hogy miért csak a hulladék faszikat veti éled a sors...

A gyerek az egyáltalán nem muszály, ha nem érzed úgy igazan, hogy szeretnel, akkor valld be magadnak is!

2022. nov. 9. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!