Úgy érzem, hogy már nem vagyok szerelmes a férjembe-mit csinálnátok? Voltatok hasonló helyzetben?
6 éve ismerjük egymást,2 éve házasok vagyunk.Lángoló szerelemnek indult,mással nem éreztem ezt sosem.Ugyanazokat a dolgokat szerettük, ágyban is harmónia, közös célok-minden stimmelt.Ránk szokták azt mondani,hogy "milyen helyes pár",külsőleg is összeillünk.Sokat viccelődünk,vannak közös programok, nem unalmas kapcsolat.1,5 éve saját vállalkozásunk van :én kitalálom a dolgokat és elvégzem a munkát; ő kezeli az embereket, tárgyal és kivitelezi a tervet(ezt nem tudnám).Jól kiegészítjük egymást,együtt verhetetlenek vagyunk.Nem okoz egyáltalán feszültséget a közös munka.Nem volt a kapcsolatunkban semmiféle törés(szakítás,félrelépés,stb)
A férjem idősebb mint én (3 évvel), ő már szeretne kisbabát.Érettnek érzem magam egy gyerekhez és szeretnék is,de ... nem a férjemtől.Nincs senkim, nem is tetszik senki más.Egyszerűen nem érzem azt,hogy ő az a férfi akitől gyerekeket szeretnék.A baba-téma óta kezdem látni a hibáit.Úgy érzem nem szeretem már úgy mint régen.Nem tudom,hogy mit csináljak.Van-e jövője egy kapcsolatnak így? Józan ésszel nézve viszont nem lenne okom panaszra :ez egy jó kapcsolat...

18.49-es vagyok, egy kis kiegészítés nehogy félreértse valaki.
Szóval még elég fiatalok vagytok, hogy új életet kezdjetek külön külön, új családot alapítsatok, gyerekeitek legyenek... Nem arra céloztam hogy idősebben az ember már nem kezdhet új kapcsolatot :)

Szia! Ez a dolog elég összetett. A baba dologra te is egyértelműen nemet mondtál, legalábbis egyelőre. Igazából, az h nincs gyerek, az csak megkönnyíti a helyzeteteket, ha válás lenne a dologból.
Azzal mindenképpen tisztában kell lenned, hogy a rózsaszín felhő előbb-utóbb elmúlik. Ez így van. A lényeg, hogy utána is jól kijöttök-e. Ha csak az a problémád, h már nincs láng, de amúgy minden jó, akkor semmi baj, ez így a természetes. Ha mással összekerülnél, előbb-utóbb elmúlna az a láng is. Viszont, ha ennél többről van szó, és úgy érzed, hogy nem vele szeretnél üldögélni öreg korodban, akkor még most lépj, mert mindkettőtökkel szemben így a tisztességes!
Még egy tanács, ami segíthet tisztázni saját érzéseidet, már ha megoldható: szerintem egyedül kellene lenned egy kicsit. Most nem szakításra gondolok, csak egy hétvége egyedül, vagy még jobb lenne több idő, hogy lásd, h hiányzik-e.
Ja és ezek a hozzászólások (a föntiek is) csak tanácsok. Neked kell döntened!!!
Én szeretem, de nincs az a láng. Szabad így gyereket vállalni? Bennem kislánykorom óta él az a kép,hogy lángoló szerelmekben szabad csak babát vállalni.
Igazából hiányzik az is,hogy sok emberrel legyek körülvéve.Otthon is és a 'munkahelyen' is tulajdonképpen csak vele vagyok.Közös programok,családlátogatás mindig vele.Heti kb 5 órát töltök nélküle emberek között.
Nem értem,hogy egyesek miért ítélnek el.Egyből én vagyok a rossz- az vesse rám az első követ,akinek egyszer sem fordult meg a fejében,hogy x év után már nem úgy szereti a párját...

még azt sem mondhatom, hogy hüle vagy szivem..., de hüle vagy!mit akarsz? tudod egyáltalán, vagy te is bedőltél a "valósítsuk meg magunkat" dumának??...éljen a vállalkozás...csak az számít... a család, ugyan, minek..."nem ceretem annyira, hogy gyereket akarjak tőle"
jódogodba te se tudod mit is akarsz igazán....a jó kapcsolat nem család: a család a gyereknél kezdődik. ha nem akarsz gyereket, sürgősen válj elbármilyen jó is a "kapcsolat"...jobb nem lesz, de te csak boldogtalanabb leszel...de ha egy igazi, orgzmikus éjszaka után is azt mondod, hogy nem kell a gyerek, akkor kell a válási papirokat beadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!