Miért jó a vita? Miért nem őszinte velem az anyós jelöltem?
Párom szüleivel élünk együtt 4 hónapja.Nekem előző kapcsolatomból van egy 3 éves kisfiam.Párom egyke gyerek.Sajnos anyósom sértődős típus ilyenkor napokig durcizik nem szól senkihez.
Vasárnap Páromnál betelt a pohár.Már péntek óta átnézet az anyja rajtam.Nem tudtam miért.Bármiben akartam segíteni elutasított.Esténként már csak sírtam.Vacsoráztunk a fiam megint hozta a hiztis formáját.Párom rászólt ha nem fejezed be elzavarlak.Anyósom felállt és sértődötten kiakart menni a konyhából.Párom meg ideges lett és mondta neki hogy már te is befejezheted ezt.Szót szót követett,anyósom földhöz vágta a bögrét.Párom rávert ököllel az asztalra.Anyósom kirohant az udvarra.És a fejemhez vágta hogy miattam cseszi le a fia meg hogy fogjam fel hogy nem kell főznöm meg mosnom.Meg hogy nem vagyok anyának való.Mert rákiabálok a gyerekre(ha nem engedek meg a fiamnak valamit ö kimenti és csak azért is megengedi neki,most van a kicsi a dac korszakba állandóan bőg mindenért és van hogy ideges leszek és rá szolok erélyesebben)Nagyon szarul eset.Páromnak eltörött a jobb keze több helyen.Nagyon padlóra kerültünk,nem tudom mi legyen,albérletbe nem nagyon tudunk menni.Anyósom hétfőn még nem igazán tárgyalt velünk,tegnap meg mintha mi sem történt volna.Miért ilyen velem?Most boldog hogy a fia miatta került táppénzre?Páromnak elmondjam ha bánt valami,ha szívózik az anyja velem vagy fogjam be a szám a béke miatt?
Legelső szabály: anyóshoz, apóshoz nem költözünk össze, inkább külön lakunk addig, amíg más megoldás nincs.
Most a legelső szabály megszegésének a levét iszod :(
Lépni kell valamerre, mert előbb-utóbb kicsináljátok egymást.
Komolyan te mentegetsz egy olyan Szärházit,aki azt mondja a 3!!! éves fiadnak,hogy kizavarja?
Aki ocsmányul beszél a saját anyjával,majd szétveri a kezét?
Tudod mit mondok,nem kell fél év és a gyereket meg téged fog ütni...
Anyós miért is szivózik?
Az ő házában az mos,meg takarít,akinek megengedi..te meg tényleg nem vagy anyának való,azok alapján amiket írtál.
3 éves gyerek egyébként azért hisztizik a vacsoránál,mert fáradt(délután alszik?)
Nem éhes(túl sok nasi)
Úgy érzi nem foglalkozol vele annyit,amennyire szüksége van.
Szégyellje magát az,aki kiteszi ilyeneknek a gyerekét.
Egyébként a legjobb tanács ha magába száll és elgondolkodik ki tesz nagyobb rosszat...
Szia!
Nekem sem egyszerű az anyós jelöltem.. :) Hasonlóan hisztis... Én 4 évig laktam 1 fedél alatt vele és a párommal. Szintén egyke, anyukája egyedül nevelte fel...
MI még fiatalok vagyunk és nincs gyerek.. Sokszor majdnem ráment a kapcsolatunk a párommal arra,h anyuka nem kicsit kétszínű és mivel úgymond elakarod venni tőle az egyetlen szem pici fiát, soha nem is fog kedvelni... Velemi s eleinte nagyon rendes és kedves volt.. Aztán meg a hátamra ugorva püfölt.. Aztán elköltöztem eltelt pár hónap megint beszéltünk, megint kedves volt és segítőkész stb.. ez kb 3x fordult elő legutóbb tavaly de azóta se költöztem vissza és most a párom lakik nálam..
Nekem az egészségem kezdett rámenni erre a stresszre és h magam tartottam a problémáimat és nem álltam a sarkamra, hanem ráhagytam... de legbelül meg bosszantott és ez magas vérnyomást idézett elő és azt h dupla annyit vert a szívem mint kellene.. HA magadban tartod, előbb-utóbb vmi rovására fog menni (ami általában az egészség). Igazából nem tudsz mást tenni, mint elköltözni. Nem ismerem a helyzeteteket. De tényleg akkor lesz jó ha külön lesztek.. Ha párod nem hajlandó, akkor menj egyedül és úgymond csináljátok az alapoktól a kapcsolatot.. Mikor még külön lakik a két fél és "randizgatnak". Hülyén hangzik és visszalépésnek. De Én elköltöztem, kicsit válságban lett a kapcsolatunk, de most mégis itt van nincsenek viták és konfliktusok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!