Mi volt eddig a legdurvább dolog amit párod más nővel művelt? (amíg veled volt)
Érdekes, pitiáner dolgokért tudtok sokan megsértődni, de talán azért, mert könnyen jöhet olyan folytatás, ami durva.
Nálunk máshogy van. Rendíthetetlen az egymás iránti hűségünk,egyrészt mert szeretjük egymást, másrészt elvből is, ami legalább annyira fontos.
Én egy ilyen "beugrok Zsuzsáért" dologért nem gyanakodnék. A férjem sem gyanakszik. Hozzám járnak ügyfelek, akikkel néha egészen személyes dolgokat megbeszélünk. Csodálkozik, miket el nem mondanak nekem, de eszébe nem jutna attól félni, hogy kapcsolat alakul ki valamelyik ügyfelemmel. Néha megfordul a fejemben, mennyire megbízik bennem, és ez milyen jó.
Egyszer egy munkatársam beszámolt róla, hogy 3 napos külföldi úton a férjét a szálláson tévedésből egy nővel rakták egy szobába. Tőlem kérdezte, szerintem nem kell-e féljen attól,hogy történik valami? Nekem meg leesett az állam, hogy ő ettől fél. Akkor még elég naiv voltam, ismerve ezt a világot a kérdés jogos lehetett. De ha a férjemet tették volna egy nővel össze, nekem eszembe se jutott volna rosszat gondolni.
Utolsó tök jó hogy nem vagy féltékeny de sajnos a mi férfiaink csak maguknak köszönhetik hogy ilyenek lettünk, hogy ilyenné tettek!Ha nem lenne csaj felszedés, smsezés durvában, meg jaj a munkatársam milyen jó nő milyen jó fej akkor mi sem lennénk ilyenek!
Amúgy én se lettem féltékeny csak az kialakult amikor már kicsit felnyilt a szeme más nők iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!