Miért képtelenek megérteni az én véleményemet? Elvégre mindenkinek joga van úgy döntenie az életéről, ahogy akar
12:22
Szerintem itt elsősorban nem az anyagiakról van szó...
Hát baszus ez a 3 gyerekes el van tévedve,hozatja a kaját,meg elég egy fiztés hogy megéljenek és fére rakjanak belőle,hol élsz te.Nálunk is mindenki dolgozik,én eladó vagyok és 74ezret kapok,ebből mit gazdálkodjak ki,haza kell adni,mert rengetek a kiadás,nem iszunk,nem dohányzunk,nem bulizunk és én is itthon lakom.Magyarországon minden lehetséges?Hülye vagy te mond?
Munkanélküliség van,éhbérért dolgoznak az emberek,a látszat csal,látsz egy szép házat kívülről,de honnan tudod hogy élnek.Azzal se gyere hogy külföldi munka,azt sem olyan könnyű találni.
Kívánom hogy te is kerülj olyan helyzetbe,hogy ezeket a dolgokat lásd és akkor nem fogsz hülyeségeket írni.Hol élsz te?
Nincs kedvem alkalmazkodni senkihez, szeretek azt tenni, amit akarok, akkor megyek haza, amikor akarok, nem kell elszámolnom semmivel senkinek.
Ez a valódi gondod. S ezzel a hozzáállással vigyázz mert a munkádban is okozhat problémát.
egyébként jogod az van így dönteni. A következményeit meg viseld!
Szia!
Azért nyaggatnak, mert ez a megszokott.
A friss házasokat pedig, mikor lesz már gyerek.
Mindenkit nyaggatnak vmiért.
Ez a te döntésed, senki sem kompetens, hogy ebbe beleszóljon.
Azt én is csak halkan jegyzem meg, hogy azért vannak rendes pasik is, akikre lehet számítani.
És a saját gyerek pedig végképpen nem olyan mint másé.
Illetve gyerek az gyerek, de az anyának a megítélése szempontjából teljesen más.
Sok boldogságot kívánok, így is-úgy is.
Igen a kérdezőnél valószínűleg nem anyagiakról van szó,de sok fiatal ezért nem mer családot alapítani,és amit itt tényleg leírt ez a nő,az kiakasztó,nem a jólét jellemző az átlag magyara,ezzel engem is kiakasztót.Mi ez a nő valami politikus,ők jönnek ezzel a lehetőség hazája meg legsatilabb ország szöveggel,amin minden normális ember röhög.
Szerintem se mindenki vágyik családra,ezzel még senkinek sem árt,az ő élete,szerintem nincs ezzel semmi gond,én is hasonlóan gondolkodom
Szerintem is úgy él a kérdező ahogyan akar, ha elég sikeres lesz nem fog megbánni semmit.
Az egyik válaszolóhoz lenne egy kérdésem, ezt írta:
"
Hát ez akkora badarság, hogy többször el kellett olvasnom...
a férjem keresete simán elegendő a családnak (3 gyerekünk van), még félre is rakunk belőle. Az én keresetem is elegendő lenne külön a családnak. Erről ennyit, hogy ma ez nem így lenne. Dehogynem. Természetesen a tenni és dolgozni akaró, esetleg tanult emberekről beszélek, akik nem ülnek otthon segélyre várva. Ma Magyarországon minden lehetséges. Tenni kell érte, de lehetséges.
"
Mondd már meg légyszi, hogy nőként mit dolgozol meg a férjed mit, mert én a diplomámmal alig keresek és már fizikai munkát is végzek, hogy fent tudjuk tartani a családi házat meg az egy gyerekünket. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!