Megloptam a rokonaim, mit tegyek?
De akkor neked ki a szar alak, meg a tolvaj, ha nem az, aki meglopja azt, aki jóhiszeműen befogadja és segít rajta?
Ne magyarázd a bizonyítványt, nagy gerinctelen f_ szságot csináltál. Tudod te magadtól is, azt mondod, de ne állj itt le hápogni meg kapálózni, ha pofán vagy verve az igazsággal. Még jó, hogy nem a te önérzetedet sérti, hogy le vagy b_ szva. Loptál, vágod? :D Te minek hívod az ilyet?
44-esnek: nem tudom. Valszeg hitel lett volna.
43-asnak: de, magyarázom a bizonyítványt, mert úgy érzem, hogy túlzásba estél. Tudom, hogy gerinctelenség volt, amit tettem, de egyszeri alkalom volt és nem cigipiadrogra költöttem, hanem arra, amire szükségem volt és volt értelme. Nem elherdáltam a pénzt, hanem megéltem belőle, egyrészt. Másrészt meg, mint mondtam, nem arról szólnak a mindennapjaim, hogy meglopok mindenkit, szemébehazudok mindenkinek. Nem ez a rendszeres és megszokott az életemben. Felfogtam, hogy ártottam valakinek és magamnak, nem is kicsit. A tanulságot levontam, a pénzt visszafizetem. Az eset egyéb részeivel kapcsolatban mást nem tudok tenni. Voltam ilyen helyzetben én is, éppen a másik oldalon. Egy haverom nyúlt le tőlem a most szóbanforgónál jóval kisebb összeget. Kinyomoztam, szembesítettem, bevallotta. Az ő élete sem ekörül forog, ahogy az enyém sem. Ezért is nem csináltam belőle ekkora nagy problémát. Sőt, nem is mondtam rá, hogy egy gerinctelen f_sz. Tévedett, bűnhődött, tanult a helyzetből. A saját tévedésem sem tartom akkora nagy tévedésnek, hogy ettől "legalja" ember legyek, ahogy sokat megfogalmazták. Egyetlen bűn alapján megítélni valakit elhamarkodottság. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!