Megloptam a rokonaim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy hétig laktam náluk vizsgaidőszak végén. Pénzre volt szükségem, lakbért kellett fizetnem, gyógyszeres kezelés alatt voltam, a dokit is kellett fizetni, haza is kellett jutnom. Anyám sajnos nem tudott eleget küldeni. Észrevették, hogy hiányzik a pénz és, jogosan, rám gyanakszanak. Bevallani nem merem, még magamnak sem. Nagy összegről van szó (kb. 50.000 forint). Ha bevallom, oda a becsületem előttük is, anyám előtt is. Ha nem, megúszhatom, de akkor ott a lelkiismeretem. Mit tegyek?2016. júl. 8. 22:32
1/62 anonim válasza:
Ásd el magad. Nem elég hogy jóhiszeműen befogadtak, segítettek neked még meg is loptad őket. Pfujj...legalja ember vagy, tudsz róla?
2/62 anonim válasza:
Ja, és úgyis ki fog derülni. Ha eddig nem tűnt el semmi, és most, hogy te ott voltál, igen, így egyértelmű hogy ki volt...szegény anyukád, gondolom a szíve fog megszakadni hogy tolvajt nevelt. Munkára, diákhitelre nem gondoltál?
3/62 anonim válasza:
Mit tegyel, mit tegyel...
Lopj meg 50e-et es fogd ra a nyuszira.
De most tenyleg, utolag mit akarsz tenni? Es.. miert?
4/62 anonim válasza:
De nem értelek!
Mit gondoltál?!
Azt hitted, hogy ha ellopsz egy ekkora összeget, akkor az nem fog kiderülni?!
Még csak nem is sejtetted hogy rögtön rád fognak gondolni?!
5/62 anonim válasza:
Mit csináltál volna, ha otthon vagy? Agyonvered a szomszéd nénit a nyugdíjáért?
6/62 anonim válasza:
A bescületedet már finghatod drágaságom
7/62 anonim válasza:
Szépen összekaparod a pénzt és odadod nekik
8/62 anonim válasza:
Ugyan, srácok, ez kamu, ki tart 50 ropit otthon kp-ban?
9/62 anonim válasza:
Ha ennyi minden van veled miért nem kérted a pénzt ? Talán adtak volna Ha nem is adtak volna , most akkor sem lenne bűntudatod. De arra nem gondoltál , hogy nekik is kell valamire és nem neked gyűjtögetik ?
10/62 anonim válasza:
Utolsó miért? Nálunk több is van itthon, forintban s meg euróban is. Nem hiszem hogy ez annyira ritka jelenség lenne. Lehet pont eladtak valamit, vagy kivették a bankból mert vásárolni akartak, esetleg a csekkekre volt félrerakva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!