Feleségek, akiknek a férjük külföldön dolgozik: Hogyan bírjátok?
Először iszonyú nehéz volt.
Annyi szerencsém van,hogy minden hónapban kitudok hozzá menni egy hétre,vagy kettőre,és így egész kibírható.
Szia!
Bírtuk ....mert birni kellett !!! Tudtuk mit miért csinálunk ,és mik a célok .Az nem volt opció ,hogy Magyarországban gondolkozzunk . 5 évet dolgozott kint a férjem ,de havonta tudtunk találkozni .Ez csak akkor működik ,ha kölcsönösen betonbiztos alapokon áll a kapcsolat !:-) Aztán kivettünk albérletet,kiköltöztünk mi is ...lányunk a mostani tanévtöl már itt Németországban folytatja a tanulmányait ;-) ! Hiszti...válság igazából nem volt soha ...a kemény időszak akkor volt a férjem részéről amikor esetleg a munkahelyén volt valami gikszer ..meg a lakhatás...De kitartottunk,kölcsönösen erősítettük egymást és csak összejött amit akartunk ! :-)
13. Ez biztató. Megkérdezhetem mennyi idősek vagytok?
Én most 40 éves vagyok, a férjem 42. Nem vagyunk mi már túl "öregek" ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!