Mit gondoljak a barátnőmről ha egyszer ilyet mond?
off: hát mi lett a mai tizenévesekkel? én csak 23 éves csaj vagyok. de elmegy buliba, és tőle aztán nem függ? ha valaki hajlandó, akkor durr bele, ha nem akkor hmmm, hát nem jött össze? hihetetlen.
a kérdésre válaszolva: nem ő lez szerintem életed párja. és ne hagyd, h megalázzon. ezt nem kell neked tűrni.
:)
Kedves Kérdező! ez az egész nem arról szól, hogy megcsal-e vagy sem. Hanem arról, hogy teljesen egyértelműen a kislány nem szerelmes beléd. Erről nem tehet. Vagy elfogadod hogy ez van, vagy te is lazítasz a dolgon. Szerinted most miért volt jó az orrára kötni, hogy ha megint megcsalsz akkor elfelejthet téged? Ez szerinted meghatja? ugyan már...
Te oda vagy ezért a csajért, loholsz utána és pitiáner fenyegetőzésekkel akarod megtartani. Ennek nem sok értelme van. Én megmondanám neki, hogy persze, menjen el a buliba, érezze jól magát, és én is elmennék a haverokkal bulizni. És megmondanám a csajnak, hogy figyi, helyes vagy, de úgy érzem, hogy nem vagy belém szerelmes. Rendben, vegyünk vissza. Én is ismerkedek, ha akarod te is, aztán lesz valahogy.
Egyébként annyit tudok tanácsolni neked, hogy nem az az igazi szerelem, amikor egy elérhetetlen nő kegyeit keresed, hanem amikor a másik örül neked, és annak amit teszel érte. Amikor kedves a másik, és nem csak néha kapsz egy-egy szeretetmorzsát. Azért kéne más lányokkal beszélgetned, ismerkedned, hogy meglásd a különbséget. nem feltétlenül azért kell más csajjal beszélgetni, vagy ismerkedni, mert akarsz tőle valamit, hanem hogy megismerd a nőket, hogy milyen típusok vannak.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!