Mit gondoljak a barátnőmről ha egyszer ilyet mond?
Figyelt kérdés
4 hónapja járunk és ő hétvégén a barátnőivel elmegy 1 szórakozóhelyre szülinapot ünnepelni.De persze fiúk is lesznek ott. Mondtam neki hogy tőlem elmehet csak gondolkodjon hogy mitcsinál mert ha megcsal akkor engem elfelejthet ugyanis már egyszer megtette. Erre ő: remélem hogy nem lesz semmi. Na most ezek után mit gondoljak szerintetek?? Mitévő legyek?? 16/F2010. ápr. 14. 19:49
11/25 anonim válasza:
Sztem meg teljesen normalis, hogy 16 evesen megcsaljak egymast.Minek husegeskedjenek ilyen idosen??Most oszinten, ilyenkor van itt az ideje, hogy pasizzanak, nem 30 evesen, mikor mar volegenye vagy ferje lesz.Amugy szerintem ne vedd olyan komolyan, ha megcsal, hat ennyi.Van egy csomo csaj meg rajta kivul.
12/25 anonim válasza:
szerintem meg nem...Ha valakivel úgy érzem már nem működik a dolog, nem az a megoldás, hogy megcsalom, hanem szakítok vele. Ennyi
13/25 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, mintha nem venne komolyan..
14/25 anonim válasza:
Hát ha tényleg szeretne akkor nem azt mondaná h remélem nem lesz semmi hanem hogy bízhatsz bennem, nem lesz semmi gond...
15/25 anonim válasza:
Így van. Ezt ugy mondta mitha nem tőle függne az egész.
Pedig tőle függ, ha nem akar, nem csal meg ,ennyi.
Bármennyit is iszik stb ha nem akarja megtenni nem teszi.
16/25 anonim válasza:
lehet h úgyérzi h nem bízol meg benne, vagy pedig azért mondta mert biztos benne h lesz ott némi alkohol és ha amiatt történne valami.. bár te jobbna ismered a barátnőd és neked kell tudnod h melyik illik jobban rá a 2 közül.. a bizalmatlanság, vagy az h bulikban iszik
17/25 anonim válasza:
Remelem nem lesz semmi????????????????????????
Micsoda????? Ez kb annyit jelent: Ha nem lesz ott jo pasi akkor nem kell felned...
Ha ilyet mondana a baratnom vagy forditva azzonal szakitanank...
18/25 anonim válasza:
"REMÉLEM nem lesz semmi"?! Ilyet mond, h reméli?! Hagyd a francba a csajt! Ha szeretne, azt mondta volna, h persze, h nem lesz semmi, nem azt, h reméli! Hát rajta múlik 90%-ban, h mit csinál!
19/25 anonim válasza:
nekem mindig azt mondták h ne csak 1 pasit tartsak, hisz fiatal vok, szép, stb... meg öcsémet is ezzel cukkoljuk, h nah most melyik csajodhoz mész... ez persze dcsak cukkolás, de az tuti h ha 1x megcsalt még meg is fog, v ha ugy álla helyzet akk te is menj csajozni, és kész... ne légy ideges, ugy is találsz másikat. erre szokták mondani, h : nem kell futni a buszra, ugy is jön a következő... sztem fel a fejjel!!:)
20/25 anonim válasza:
Menj el te is bulizni, és reméld, hogy nem lesz jó csaj:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!