25-28 éves férfiak! Mit értetek el eddig az életben? Diploma, munka, nők, család és egyéb téren.
Én is a férjemet írom. 25 éves. Nős, 3 hónapos a pici lányunk.
Villanyszerelő szakma, érettségi. Saját autó (hitel nélkül). A ház, amiben lakunk, az enyém, örököltem.
párom 25,saját kocsival,hivatalosan szülőkkel él,gyakorltilag nálam (albérletben külön)
másoddiplomát csinál,mellette dolgozik mérnökként
és reggelente mosolyogva ébred a puszimra lassan 3 éve...utobbi mondat sztem többet jelent mint az eleje,az egész semmit nem ér,ha nincs egy társ akivel ezt megoszthatja...
25 évesen család?
Ti nem tudom hol éltek:D
27 éves vagyok, kb 6éve van egy saját autóm, jelenleg kapcsolatban, de inkább az agglegénység felé haladok. 16 éves korom óta rengeteg különféle munkám volt, sok érdekes embert ismertem meg. Érettségim van és C+E jogsim, jelenleg németországba ingázok heti fordulóval, mint sofőr, gyakorlom a nyelvet, amiben sokat fejlődtem. Bejártam az országot, lattam Brémában és Hamburgban kikötőt, óceánjárókat.
Édesapám révén megtanultam siklóernyőzni, ami most parkolópályán van. Tavaly elkezdtem szörfözni, amit szeretnék jövőre folytatni. Lassan kellene egy házikó, de ez kétséges, mert megrögzött hitelellenes vagyok, de nem lehetetlen, csak lemondásokkal jár.
Szeretnék műszaki szakmát tanulni valamikor, miután egy elektronikai technikumot és egy főiskolai képzést elkezdtem ugyan, de gyorsan ott is hagytam a pénz miatt. Család gyerek jó volna, de fogalmam sincs mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!