Kit válasszak a szüleimet vagy a páromat?
27 éves felnőtt nő vagyok, van állásom de a szüleimmel élek.
Volt egy 9 éves kapcsolatom, eggyütt éltünk már 4 éve de valahogy megfáradt a kapcsolatunk többnyire egymás nélkül csináltunk mindent. Úgy gondoltuk hogy ez a kapcsolat nem működik kettőnk között, próbálkoztam helyre hozni a kapcsolatot de nem ment. Így úgy döntöttem hogy haza költözöm a szüleimhez. De megismerkedtem a haza költözésre után egy fiatalabb fiúval 6 èv van köztünk. Kettőnk között jól működik minden csak az az egyetlen egy rossz dolog az egészben hogy a szűleim nem tudják őt elfogadni mert hogy fiatalabb nálam. Nem engedik be hozzánk és ha találkozok vele akkor veszekedés van köztünk.
Mit tegyek??
Egyetértek én is a többségi véleménnyel, magadnak választasz párt nem nekik.
Csak az én szomorú tapasztalatomtól se tudok eltekinteni, részben kor, részben más problémák miatt hasonló erővel tiltakoztak ellenem a lány szülei - és pár év kitartó manipulációval győztek is. Pedig két gyerekünk is volt már.
Szóval nem biztos, hogy egyszerű lesz - de hajrá!
Azt írod, hogy felnőtt nő vagy, biztos?????
Akkor viselkedj, cselekedj aszerint!! A TE életed!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!