Szerinted normális az ilyen szülő?
Ma délután lepihentem kicsit, arra keltem hogy a másik szülőmmel ordít, hogy az miért nem vesz neki italt. Amióta az eset történt, azóta folyamatosan kötözködik, hogy miért nem kaphat piára pénzt. Nem dolgozik, ha nem lenne a másik szülőm, akkor már rég éhen halt volna. A szülőm, aki egyedüli kereső nálunk, már ruhát sem tud venni magának, mert minden pénzünk a postára megy a különböző befizetésekre. Hónap végén pedig már nem tudunk megélni, kizárólag olyan pénzből, amit ismerősöktől kér kölcsön...
Teljesen el vagyok keseredve, rajtam tölti ki a dühét, bejön a szobámba tanulásom közbe és belém köt, hogy nekem semmi jogom ebbe a házba.
nem normális.
de azt sem értem, hogy a másik szülő miért tűri ezt el? tudod hogy csak azzal lehet ezt megtenni, aki tűri..
én biztos hogy nem hagynám, hogy a társam megkeserítse az életünket. megmondanám neki, hogy vagy összeszedi magát, vagy fel is út, le is út. ez a helyzet senkinek sem jó, de főleg a gyereküknek, -vagyis neked- nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!