Mit gondoltok az alábbi nevekről?
-Sára
-Dorina
-Nóra
-Anna
-Sára: Nagyon szép, igazi régi, elegáns név, de nem hiszem, hogy divatjamúltlenne, nekem egy intelligens, szép fekete hajú lány jut róla eszembe. Mindenképp komolyna vehető név. Becézve már nem annyira tetszik :/
-Dorina: Nekem ez is tetszik, egy vagány csaj jut róla eszembe, na meg aki persze trendi is. :D Igaz nálam a Dorottya viszi a prímet, ha választani kellene, inkáb Dorottya, mint Dorina.
-Nóra: Ez az a név, ami nem tetszik. :S Rövid, unalmas, semmitmondó, és "mindenki" Nóra. Egyáltalán nem szép. Sajnálom. :(
-Anna: Szép, hagyományos név, szintén elegáns, komoly, engem mégsem fog meg igazán, ellenben az Anna Perenna együtt szerintem igazán jól csengő név.
/Anna Perenna római istennő volt, a név jelentése: örök, állandó(Perenna)/
A sÁRA eGY picit számomra régimódias név de nagyon szép név.
A dORINA számomra is egy vagánynév de fként azért mert Dorina ismerőseim mind vagányabb stílusúak.
Nóra nekem egy határozott ember tűnik fel először,ki tudja mit akar és nőiesség is jellemzi.
Az Anna szerintem nem jó név.
Szerintem úgy döntsd el melyik név tetszik hogy te milyen stlusú vagy.Ha nőies akkor Nóra ha vagány akkor Dorina...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!