Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti együtt maradnátok a párotok...

Ti együtt maradnátok a párotokkal, ha csak a gyerek miatt van veletek?

Figyelt kérdés

Sokszor bánt barátom, főleg érzelmileg. Olyan is volt régebben, hogy megütött. Mostanra már maradt az érzelmi terror. Néha jól elvagyunk, de sokat veszekszünk, mert úgy érzem nem foglalkozik se velem se a gyerekkel. Emiatt veszekszünk sokat, legalábbis nekem ez a bajom. Ilyenkor mindig megkérdezem, hogy akkor minek van velem?! Erre mindig azt mondja, hogy a gyerek miatt... Naponta legalább 5ször megbánt. Van hogy a külsőm miatt szekál, van hogy cselédnek néz és parancsolgat hogy ezt azt csináljam. Mikor jó kedvében van akkor mondja, hogy szeret stb+most akar házat venni, hogy nagyobb helyen lakjunk 3an. Nem tudom eldönteni hogy tényleg szeret vagy nem. Mikor jó napja van, akkor úgy mutatja, mintha szeretne, csak akkor nekem eszembe jut amiket előtte mondott. Ezeket mondom iss neki, erre meg annyi a válasza h ő azt nem gondolta komolyan ő szeret.

Én szeretem, és vele képzeltem el a jövőt a gyerekünkkel. De úgy érzemm kekezdek ebbe a kapcsolatba lelkileg, érzelmileg belefáradni

2016. jún. 17. 13:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyértelműen nem maradnék vele.

A gyereketeknek is ez lenne az érdeke, hogy különmenjetek, mert egy ilyen kapcsolatba te is, és ezáltal majd a gyerek is tönkrementek.

A gyerekkel tartsa a kapcsolatot, vigye el magával rendszeresen láthatásra, ha egyébként vele rendesen törődik, szépen bánik. És persze fizessen tartásdíjat.

Nem tudod eldönteni, hogy szeret-e? Pedig elég egyértelmű, hogy nem szeret. Igazából te sem szereted már őt, mert ilyen embert nem lehet szeretni. Csak az elképzelt jövő vele, a remények, az álmaid, amit "szeretsz", amihez ragaszkodnál.

Nyisd ki a szemed, és lépj.

2016. jún. 17. 21:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Most olvasom kiirt kerdesedet, s amit irtal, nagyon hasonlit az en parkapcsolatomra is. Pontosan ebben elek en is minden nap, es most erkezik majd a baba hamarosan. Meglatom mi lesz majd. En nagyon imadom ot az elso perctol kezdve, es nem elvesziteni ot.
2016. jún. 30. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!