Mit tennétek? Anyósom kikészít, két hetente jön, hogy segít takarítani.
Csak azért akar "segíteni" a takarításban, hogy bebizonyítsa, hogy
1. te alkalmatlan vagy
2. ő nélkülözhetetlen
Láss át a kétszínűségén, és ne engedd a közeledbe. Mondd meg neki, hogy ezentúl nem takaríthat nálad. Ne foglalkozz vele, ha botrány lesz belőle, legalább békén hagy utána. Te otthon vagy, ő neked egy idegen, nehogy már ő parancsolgasson neked a saját házadban.
Èn beállítanék hozzá és viszonoznám a takarítást,ha tetszik ha nem.Te nem akarod,hogy egyoldalú legyen a szivesség?!
Kicsit össze csíkoznám a tükreit,ablakokat(persze jó szándékból),majd meggondolná ezek után is váratlanul a segítséget rádtukmálni.
Mi vagy te anyuka-sitter?
Ha a férjednek fontos az anyja, szórakoztassa ő, de úgy látszik őt is idegesíti, ezért átpasszolta neked.
Anyuci is gyerek, hogy foglalkozni kell vele, mert unatkozik. A gyereket be lehet rakni az óvodába, vajon anyucit hová?
Legfoglalni anyucit? Menjen anyuci nyugdíjas klubba, de tényleg nézzen magának programot egy művelődési házban!!! Menjen az állatkertbe ott keresnek nyugdíjasokat, persze ingyenes munkára, de jobb, ha nincs a közeledben, ha ennyire idegesít.
Mellesleg mindenki foglalkozzon a saját anyjával, ha annyira szereti.
Az anyós nem az ő családja!
Szülőtartásról is már hallottam, de anyóstartásról nem.
Az anyósnak csak a gyerekkel való kapcsolattartást kell biztosítani, a szórakoztatását nem.
Semmi féle kötelesség nincs hivatalosan az anyóssal szemben, mind a menyek részéről csak puszta udvariasság!!!
Én elváltként ezt jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!