Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni azt,...

Hogyan lehet feldolgozni azt, ha az édesanyád/édesapád közölné veled, hogy elgondolkozott arról, milyen lenne lefeküdni a saját gyerekével?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 02:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Atomot neki!
2010. ápr. 14. 14:20
 32/35 anonim ***** válasza:

Na de ezek a perverz 60 körüliek... borzalom némelyik

Iszik az illető, mert alkoholistától ez normál viselkedés lehet?

2010. ápr. 14. 15:52
 33/35 A kérdező kommentje:

"Kedves" 23:48-as válaszoló!

Örülök, hogy ilyen jót szórakoztál a kérdésemen. Nagyon szívhez szóló volt, komolyan!

Örülj annak, hogy neked ilyen problémáid nincsenek...

"Testvéreid nincsenek? Van vagy volt màr baràtnőd?"

Nincs testvérem, s nem volt még kapcsolatom egyik nemmel sem. Nemes egyszerűséggel azért, mert amit itthon láttam azok után... hát nincs gyomrom "úgy" közeledni másokhoz...

"Nemtudsz velűk beszélni erről,h diszkrétebben csinálják?"

Nem. Próbáltam már. A válasz a "Neked ehhez semmi közöd" és a "Menjél inkább papnak" volt.

"Kérdező, 22 évesen igenis muszáj lenne megoldanod az elköltözést."

És miből? Hova? Itt nincs sok munkalehetőség, nyári munka is alig volt. Suli mellett meg hogyan, ha mindennap utazok a suliig? Muszáj lenne, de nem tudom megoldani, azzal valahogy nem tudnék kibékülni, hogy máról a holnapra kellene élnem.

"Na de ezek a perverz 60 körüliek..."

Ők 45 év körüliek...

2010. ápr. 14. 16:03
 34/35 anonim ***** válasza:
Rendőrségre! Följelenteni! Szexuális aberráció.
2010. ápr. 14. 16:10
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha gondolod én szivesen elbeszélgetek veled, meghallgatlak.
2010. ápr. 14. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!