Hogyan lehet feldolgozni azt, ha az édesanyád/édesapád közölné veled, hogy elgondolkozott arról, milyen lenne lefeküdni a saját gyerekével?
"Ha szóltál volna..."
Szóltam. És nem hitték el. Szóval...
Amúgy ez eddig kimaradt: 22 éves vagyok, fiú. Szóval gyámügy, meg ilyesmik pottyantva vannak...
Kedves utolsó!
És most már minek? Akkoriban nem volt lehetőségem erre, most így 22 évesen meg már nem igen látom értelmét.
Igazából feldolgozni kéne ezt az egészet, csak mikéntjére vagyok kíváncsi. Remélem lesz hasonló sorstárs is itt, aki olvassa a kérdést.
Tudod elég összetett ez a probléma!
Én 19 évessen kezdtem el a "nagybetűs"életet és menekültem otthonról..mondjuk nem ilyen dolgok miatt hanem azért mert kivételeztek a másik három testvéremmel...szóval elvoltam nyomva és lépnem kellett!!!Semmi nélkül,a párommal aki akkor alig volt 22 éves.....
Addig amíg ebben a helyzetben vagy szerintem nem fogod ezt sajnos "feldolgozni"de ha kikerülsz ebből a fusztrált környezetből ....biztosaan élhetsz ...normális életet....
ne add fel....!!Felnőttt vagy ...tudatossan próbálj meg lassan elszakadni a szüleidtől..mert gondolom azért mindezek ellenére ragaszkodsz hozzájuk....
Tudom nehéz...de...ha már megfordult a fejedben,hogy ez rossz dolog akkor valószínű...javítani akarsz ezen a helyzeten!!Ehhez kívánok sok síkert!!
"csak annyit tudok írni...hogy emberek vagyunk és nem állatok azok,csinálják így!!" (tegnapelotti vàlasz)
Hàt nagyon tévedsz!
Az àllatok s o h a nem csinàljàk ezt, legalàbbis a felsőbbrendű állatok nem.
Ilyen perverzitasra csak az emberek képesek, sajnos!
Te, szegény kérdező, milyen iskolàba jàrsz, és mikor végzel? Nem tudnàl, még 22 évesen is, valami szociàlis segélyt kapni, ahhoz, hogy elmehess ebből a környezetből? (Majdnem azt mondtam, erkölcsi fertőből...)
Testvéreid nincsenek? Van vagy volt màr baràtnőd?
Nem egészségtelen kivàncsiskodàsból kérdezem ezeket, csak jobban meg szeretnélek ismerni!
Valamilyen kiutat kell talàlnod!
De miutàn úgy veszem észre, hogy rendkívül tisztàn làtod és fogod fel a helyzetet, nem hiszem, hogy komoly problémàd lenne ebből később. Ha azonban ez Téged megnyugtatna, fordulhatsz persze pszihológushoz, vagy inkàbb pszihiàterhez!
Sok szerencsét és "gyógyulàst" kívànok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!