Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni azt,...

Hogyan lehet feldolgozni azt, ha az édesanyád/édesapád közölné veled, hogy elgondolkozott arról, milyen lenne lefeküdni a saját gyerekével?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 02:54
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

"Ha szóltál volna..."

Szóltam. És nem hitték el. Szóval...

Amúgy ez eddig kimaradt: 22 éves vagyok, fiú. Szóval gyámügy, meg ilyesmik pottyantva vannak...

2010. ápr. 12. 18:03
 22/35 anonim ***** válasza:
70%
Vedd fel diktafonra vagy mp3-ra, amikor ilyesmiről beszélnek neked.
2010. ápr. 12. 18:10
 23/35 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

És most már minek? Akkoriban nem volt lehetőségem erre, most így 22 évesen meg már nem igen látom értelmét.

Igazából feldolgozni kéne ezt az egészet, csak mikéntjére vagyok kíváncsi. Remélem lesz hasonló sorstárs is itt, aki olvassa a kérdést.

2010. ápr. 12. 19:11
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
18 alatt: én magam szólnék a gyermekjólétiseknek. 18 felett: lekevernék egy süketítőset, és pakolnék. Inkább a híd alatt éljek, mint egy ilyen aberrált állattal! Az ilyen nem ember, és nem szülő!
2010. ápr. 12. 21:17
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Tudod elég összetett ez a probléma!

Én 19 évessen kezdtem el a "nagybetűs"életet és menekültem otthonról..mondjuk nem ilyen dolgok miatt hanem azért mert kivételeztek a másik három testvéremmel...szóval elvoltam nyomva és lépnem kellett!!!Semmi nélkül,a párommal aki akkor alig volt 22 éves.....

Addig amíg ebben a helyzetben vagy szerintem nem fogod ezt sajnos "feldolgozni"de ha kikerülsz ebből a fusztrált környezetből ....biztosaan élhetsz ...normális életet....

ne add fel....!!Felnőttt vagy ...tudatossan próbálj meg lassan elszakadni a szüleidtől..mert gondolom azért mindezek ellenére ragaszkodsz hozzájuk....

Tudom nehéz...de...ha már megfordult a fejedben,hogy ez rossz dolog akkor valószínű...javítani akarsz ezen a helyzeten!!Ehhez kívánok sok síkert!!

2010. ápr. 12. 22:01
 26/35 Fingkirály ***** válasza:
15%
Védekezz okosan, aztán döngesd meg anyut egyszer :P majd attól kielégül és csendben marad egy darabig...esetleg apuciban feltámad a féltékenység, többet nemengedi majd ezt, és meg van oldva minden probléma, napfény, örökélet, ingyensör :)
2010. ápr. 13. 23:48
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"csak annyit tudok írni...hogy emberek vagyunk és nem állatok azok,csinálják így!!" (tegnapelotti vàlasz)

Hàt nagyon tévedsz!

Az àllatok s o h a nem csinàljàk ezt, legalàbbis a felsőbbrendű állatok nem.

Ilyen perverzitasra csak az emberek képesek, sajnos!

Te, szegény kérdező, milyen iskolàba jàrsz, és mikor végzel? Nem tudnàl, még 22 évesen is, valami szociàlis segélyt kapni, ahhoz, hogy elmehess ebből a környezetből? (Majdnem azt mondtam, erkölcsi fertőből...)

Testvéreid nincsenek? Van vagy volt màr baràtnőd?

Nem egészségtelen kivàncsiskodàsból kérdezem ezeket, csak jobban meg szeretnélek ismerni!

Valamilyen kiutat kell talàlnod!

De miutàn úgy veszem észre, hogy rendkívül tisztàn làtod és fogod fel a helyzetet, nem hiszem, hogy komoly problémàd lenne ebből később. Ha azonban ez Téged megnyugtatna, fordulhatsz persze pszihológushoz, vagy inkàbb pszihiàterhez!

Sok szerencsét és "gyógyulàst" kívànok Neked!

2010. ápr. 14. 11:15
 28/35 anonim ***** válasza:
15.10es vagyok uhh nagyon sajnálom.Nemtudsz velűk beszélni erről,h diszkrétebben csinálják?Vagy vigyél fel te is egy csajt és csináld ugyanezt.Bár nemhiszem h elgondolkoznak majd
2010. ápr. 14. 11:34
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Kénytelen lennék megállapítani, hogy az anyám!apám nemnormális, és olyan minimálisra csökkenteni a kapcsolattartást, amilyen minimálisra csak lehet.Lehetőség szerint: a 0-ra redukálni!!!!!! Ennél kisebb bűnért is eltekintenék az illető szülői mivoltának figyelembe vételétől. Egy ilyen gondolat kimondása számomra bocsánatosnak semmiképp sem mondható. Szégyen és gyalázat, és akinek ez jár a fejében, az NEM GONDOLKODIK ÉS ÉREZ SZÜLŐKÉNT, azaz NEM SZÜLŐ. Nem attól leszünk azok, hogy "legyártunk" egy gyereket, hanem az érzéseink, cselekedeteink avanzsálnak azzá. akinek ilyen gondolata van, az nem a gyermekeként tekint a fantáziája tárgyára. Gusztustalan, és ki sem tudom fejezni eléggé a megvetésem.
2010. ápr. 14. 12:49
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
23:48, jó nagy paraszt vagy, húzz az oldalról! Kérdező, 22 évesen igenis muszáj lenne megoldanod az elköltözést. Remélem, te nem lettél szexuálisan aberrált, nehogy te is ezt csináld majd.
2010. ápr. 14. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!