Hogyan lehet feldolgozni azt, ha az édesanyád/édesapád közölné veled, hogy elgondolkozott arról, milyen lenne lefeküdni a saját gyerekével?
Menekülj amíg nem későőőőőőőőőőőőőőőőő!:)
Merem remélni,hogy ez valami vicc...de az biztos nem szokványos dolog!!Mível egy ez anonim oldal,erre csak annyit tudok írni...hogy emberek vagyunk és nem állatok azok,csinálják így!!
Azt,hogy ezt fel lehet.-e dolgozni ...biztossan valamilyen szinten igen ... de szerintem fordulj bátran szakemberhez ,pszchiológushoz...sőt megkockáztatom,hogy az édesanya/édesapa is arra szorul....és megygőző erő lehet szerintem az előttem szolók véleménye!!
Minden jót neked..és fel a fejjel ....ne nagyon komplikáld túl,mert minél többet rágódsz rajta annál mélyebben sérülhet a lelked..!
Szia!
Azonnal mennék otthonról. Attól függően mennyi idős vagyok, vagy egy rokonhoz, vagy baráthoz. Ja, és esetleg még beszólnék a gyámügyre vagy az erkölcsrendészetre is...Akinek ez a fejében megfordul, és SZÓVÁ IS TESZI, ott már komoly bajok is lehetnek.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!